Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Ingen kebab här inte.

p311010_20_29000 (MMS)

Ingen kebab här inte.


This is Halloween , this is Halloween!!!

Ja nu sitter vi och chillkrökar jag och Jessi här hemma. Snart om cirka 1,5timme bär det av utåt. Antagligen Stanleys för deras Halloween fest.  Bjuder på lite bilder på mitt fix. mer bilder kommer imorgon istället ifrån krogen osv! :)  

Hoppas ni andra är ute och festar som satan, eller om inte gör på det gamla hederliga sättet och går förbi någons grav för att visa årlig respekt. 

XOXO JOSS









Vikthysteri update!

slutet av september fram till idag!


- 4.2kg
- 3cm runt magen

Peppad till max! Imorgon smäl...

p281010_19_05000 (MMS)

Peppad till max! Imorgon smäller det! Då ska jag, jessi, och förhoppningsvis linda röja gärnet! Det är halloween pholks! Och jag satsar på förstklassig old school vampyr. Med inslag av dagens goth stil. Kommer bli awsome. Lägger såklart upp en massa bilder sen imorgon natt / söndag. Just nu sitter jag på jobbet och bloggar i brist på annat! Är lugnt än sålänge. Passar mig perfekt 14-18.30 och lugnt. Men ta i trä! Sen tycker jag att folk får länka mig i sina bloggar när jag är så snäll och har länkat de flesta! Uppdateringen sker regelbundet nu så vore kul att se statestiken skjuta iväg ibland. Det är stimulerande att bara ventilera av sig saker man ska göra eller hur man mår har jag märkt. Som dagboken man hade som lite fast öppen. Men något jag aldrig gör är att hänga ut folk medvetet. Så på det sättet skiljer sig en Blogg enligt mig! Juste idag ska sandra dra till johan så hennes lilla visit är över... Men det har varit rätt mysigt att ha henne hemma. Jag tycker om att ha en extra person i sängen känns inte tomt och läskigt då! Sen kan jag inte tänka ner mig själv i skiten heller. Hatar att känna att jag sitter i ett ekorrhjul och snurrar. Well nog svamlat för denna gång! Bilder kommer. XOXO JOSS


Stick ons!


Massa gegga skulle man ha i tanden två gånger, sen satt dom perfekt! ;)

Fixar inför halloween.

p28-10-10_22_25 (MMS)

Fixar inför halloween.


ENERGI flyg in i mig!!! Precis snackat med...

p271010_14_08000 (MMS)

ENERGI flyg in i mig!!! Precis snackat med sandra och nu är fastighets-snubbarna inne hos mig och kollar mina fuktskador och mögel i skåpet. Älskar min lägenhet verkligen... Enligt han som jag pratade med planerar dom att renovera hela huset men inte direkt nu utan det ska finnas en plan färdig. Så jag tippar på att om max 6månader är min lägenhet nymålad , nytt badrum, nyare kök, bättre golv? Gissar nu bara. Men vi kan iallafall hoppas! Jag undrar vad dom gör och säger just nu... Äsch. 1 timme 45 min kvar! Tid gå fortare... XOXO JOSS juste en till grej för sandras skull: I love big geeks I can not lie and glasses that does fly! ;D


Stress stress stress..... Godmorgon alla B...

Stress stress stress..... Godmorgon alla Blogglärare. Hur mår ni? Jag mår relativt bra med tanke på att jag fick om jag hade tur 4timmars sömn. Fick stressa som en dåre, inte tvättat håret är lite av ett hygienfreak .. Och jag har ont i huvudet. Sen är jag ganska säker på att jag spydde i min egen mun. mums! För övrigt så bor sandra hos mig till på fredag med nycklar och hela köret eftersom hon glömde just sina nycklar i örebro . Haha. Med det är lugnt. Vad har man vänner till annars liksom!? Sen är det mysigt med lite sällskap. Hoppas att dagen går fort! Dagens D-måsten -försäkringskassan med sandra - reklamera ett par skor - handla kattmat - göra mera soppa //diet ha en awsome dag! XOXO JOSS


D-DAY

Ja det känns som det är dagen D för många saker idag!  Jag kunde inte ta uppdraget ifrån jobbet idag för bussarna därifrån inte går hit när jag slutar för dagen. Missa en del OB-tillägg, men men! Jag hoppas att hon ringer snart så jag får något imorgon som antingen är dag-tid eller inpå kvällen. Bara timmarna rullar in!


Dagens D-day måsten:
-reklamera två varor till vero moda
-fixa en grej på apoteket
-in på indiska och fixa en stretch kjol (hög)
-köpa kattmat
- allra helst gå till gymmet
- komma ihåg att ringa Pappa
- Förbereda matlådor för imorgon med dietvalen för dag 2

Extra "måsten"
-damsuga
-plocka in rentvätten i gaderoben
- sätta en ny tvätt-tid

Klara färdiga gå ungefär. Har inte duschat så är dags att sätta fart. Fick nyss samtalet jag hoppats på och jag ska jobba hos Roy på 210 imorgon (Scania) 6,30-16.00.   Som minus lunch blir 8,5 timme.  GREAT! :)
Vet inte hur många gånger jag får höra  "men dom vill ha just dig Josephine, kan du inte ta det ?!"  " Ja dom gillar dig :)"

Joss says: Gör du ett helvetes bra jobb och dessutom är en riktig pratbubbla med lite charm så kommer folk komma ihåg DIG! Låt dig själv som det heter på engelska grow on people. Det är aldrig fel att vara öppen.
Men man ska välja sina tillfällen, och personer! Nyckeln till framgång är enligt mig var envis, var öppen, uttåtriktad, charmig, trevlig, men visa alltid hänsyn, barmhärtighet och omtanke. Så löser sig allt tillslut även om det ofta som jag tycker själv tar en jäkla tid ;)

Nu mina vänner är det dags att skrubba sig ren i duschen, men jag ska inte tvätta håret för det gjorde jag igår. Har nämligen svårt för att låta det bli naturligt återfuktande eller som enligt mig ens "lite skitigt" for a good cause.
Men nu börjar jag göra det sålänge jag inte haft produkter i det låter jag det vara en dag. 

Vi hörs ikväll , så får vi se om jag hunnit mina måsten eller inte!  Blir det inget gym blir jag besviken , men då får det bli en lång jäkla promenad istället!


XOXO JOSS

J@VLA SKII-IIIT!

Direkt går en av grejerna sönder och självklart en av favoriterna. happ bara att gå tillbaka till veromoda med det paret. få tillbaka mina 219kr.
sen ska jag testa de med volang igen känns de för tajta ska jag byta storlek om det finns större eller lämna tillbaka dom!  

Finns inget störigare än det här.  Men hade två andra grejer jag spanat på som tillsammans blev den summan eller något. Får se hur jag gör.

Så jävla arg just nu! tur att klänningen satt bra armbandet passa fin fint , örhängena med. och lacklegginsen.
Även jeanslegginsen satt helt okej får va försiktig med dom och gå in dom ordentligt någon kväll.
Linnen ingen fara och påsen ingen fara.   gosch >.<


Ah , jag ska släppa det snart. Det går att lämna tillbaka jag vet! Men ska redan reklamera två andra grejer också!
Plus att jag sumpa en kjol härom dagen tack vare lite klorin. . .  min lycka är stor!


Nu ska jag iväg och handla lite grejer till "dieten" jag ska försöka med denna vecka! 


XOXO JOSS

IN-SHOPPAT DENNA MÅNAD!

plus ett lila linne! se visningsbild.


1-vero moda, 2- bonprix.se, 3- vero moda

Alla dessa ifrån H&M

Bonprix.se

Vero moda

Love <3 Peace and Rock´n roll står det.


Allt detta plus det lila för 1300kr! lätt värt varenda spänn.

På återseende ;) hehe.

XOXO JOSS

kuckili-i-kuu or should I say "Slipknot -black heart"

Godmorgon alla "pigga" och glada!

Hoppas allt är bra , och att ni haft en AWSOME helg!

För mig skulle det blivit träning och sova, men det resultera i långpromenad och fest!
Det var den sämsta & bästa kvällen på samma gång. Exakt varför orkar jag inte dra här.
Men ibland släpper man inte taget om gamla vänner som man borde gjort, och inser det när dom råkar stå där på samma fest. & sen har jag lärt mig en sak ha aldrig hemmafest om du inte kan hålla oinbjudna ute ;)! 
Jag hade inte fest men jag&Linda hade hemma hos henne! 
Allt som allt var det iaf värt det. Men vissa måste fan tänka på hur mycket dom dricker för när all vett och etikett totalt försvinner då är man inte särskilt charmig..


Jag trodde jag skulle hinna uppdatera hemma men nu blir det fan bråttom, så slänger KANSKE iväg ett på tåget.
Eller så blir det vid lunch...

XoXo Joss

Promenix i höstrusket!

Hej alla goa och glada, & kanske frusna?
Ja nu har den första snön kommit så nu kan vi bara förbereda oss för fyra månader minst av vinter om inte fem. 
Benvärmare på , mössa, vantar o lång jacka , höga stövlar rekomenderar jag för alla frusna brudar därute.
För det ska bli den värsta någonsin sägs det.

Just nu sitter jag och plattar mitt upklippta nyfärgade gamla löshår. gjort det i samma längd som mitt eget sparade tre tunna sånna bara för att fylla ut ytterst lite. så kommer nog inte synas särskilt. men skönt ändå.
För jag ska ut på promenad i äckel vädret med finaste Linda! Prata och bara gå runt runt till vi stupar.
Blir ingen träning idag eftersom dom stänger sex men kanske imorgon istället då?! :)


Vi hörs säkert efter. take care!


XOXO JOSS

Godmorgon!! *Stånk & Stön*

Ja nu vart det godmorgon för mig men knappast frivilligt. Stefan hade satt tio alarm mellan nio och tio. Sen skulle hans mamma ändå väcka honom halv elva. Bara för han tycker det är skönt med så mycket marginal betyder inte att jag tycker det. Det roligaste med det hela är att det tar honom max en 15 att bli klar när han skyndar ytte pytte. Enda gången jag sover ut och ostört är helgen. Annars har jag jourtelefon typ. Missförstå mig inte älskar honom till jordens ände och tillbaka. Men hänsyn för andra är grund till allt. I övrigt hoppas jag att dom får det mysigt i småland hos hans farmor och farfar. Jag ska hålla alla fingrar hårt sammanpressade för att K-G blir bra igen. Din tid här får inte vara över underbara gubbe! Jag älskar stefans familj lika mycket som min egen så det gör ont i mig med. Stefan blir borta till sent imorgon. Så jag vet inte vad jag ska hitta på. Pengarna rullar in söndag natt och de andra festar. Får kanske leva inne på gymmet denna helg och ta igen mig efter sjukperioden?? Kanske är en bra idé. Hoppas på sällskap annars får jag besegra monstret själv. Ha en bra dag !


Jossdiary.blogg.se

Ja nu har jag snart gett mig med mitt redigerande. Har gått med i listad, och bloggtoppen.
Skaffat in en klocka, ändrat profilbild, lagt in en betalt per klick reklam, och en header.

Så vad tycker ni då kära läsare? Vart det dugligt nu?
Funderar på att leka med typsnitten också. Dvs. i inläggen och rubrikerna till dessa. 

Feedback uppskattas!

XOXO JOSS

Sådärja!

Nu börjar det likna något här i bloggen. Eller vad säger ni?
Idag blev det ingen jätte slappardag utan fick en förfrågan ifrån Jocie om att gå med henne till stadhuset någon jobbsökar dag med massa arbetsgivare där. Båda behöver det so why not! Så nu är det skynda skynda som gäller.
Får därför slänga in ett inlägg efter!

Synd att jag inte har någon skrivare att skriva ut mitt cv med. men man kankse kan få till möten och epost  adresser ;)

Talk to you later.

XOXO JOSS

Lyckat!

Gokväll! Vart nöjd med min outfit idag och mitt hår , men inte bilderna jag tog. Skit irriterande att det dessutom är en gammal design i min stilmall som gör att jag inte kan lägga en svart bakgrund runt bloggen eller redigera typsnitt på texterna. Utan att få tillbaka den gamla helt. Orkar inte direkt ändra om allt IGEN! kanske borde kontakta blogg.se om det inte försvinner snart.

Vad har alla andra haft för sig idag då?  
Jag har mest tagit det lugnt och haft ont i halsmandlarna. Fick inget samtal om jobb idag dock igår men dom tyckte inte jag skulle jobba med min hals så jag missa ett kul jobb på Coca cola skit kul..  Så antingen väcker dom en för trött jossan imorgon eller så ringer dom om fredagsjobb.  Får helst bli nr 2.

Hoppas på att halsen blir bra imorgon. Annars funderar jag på strepsil te och sen träna iallafall.
För inget annat är fel på mig bara halsen som är lite dum.  Jag måste verkligen komma igång igen. Det gick ju så bra sen blev jag sjuk..

Funderar även på dieten mamma skicka till mig som är utformad för folk med hjärtsjukdomar som måste gå ner fort innan en operation.  bara vanlig hederlig mat.  Är en gryta man äter varje dag som varvas med frukt osv. Man har strikt schema den vecka man kör ett. Och man måste vila en dag efter minst eller två innan man kör igen.  Kan vara värt det ?   Mamma gick ner 5,7kg.  Man kan alltid hoppas.


Ska fortsätta med min regelbundna träning köra den dieten i kanske två månader, tre så får vi se om något händer. Men får jag inga resultat första veckan så fortsätter jag inte jobbigt att äta enformigt.

Nu slänger jag in en bild på outfiten så får ni sova så gott sen! Jag är uppe några minuter till sen är det nog dags för mig med.

XOXO JOSS




Under konstruktion!

Halloj! Nu får ni ha tålamod med mig faktiskt.  Min blogg är dum mot mig just nu och ändrar tillbaka uttav sig själv ibland eller visar fel förhandsvisning för mig.  Så ja det tar lite tid. Klockan är tillbaka bilden med hoppas jag. Reklamen för bloggerfy inlagd. nu undrar jag bara  hur jag får bort rumpreklamen högst upp. 
Bloggerfy ska markera ord med reklam.   Hm! 

Äsch det löser sig. blir lite bakgrund och annat när jag kommer tillbaka in senare. Och förhoppningsvis kanske en header bild eller ny profilbild :)

Take care

XOXO JOSS

SMS-inlägg


Godmorgon alla lediga och middag alla arbe...

Godmorgon alla lediga och middag alla arbetande. Som ni ser ändrar jag om lite. Tanken är att jag ska redigera lite mer ordentligt ikväll! Det är mycket i tankarna nu känner jag, och igår var jag lite känslomässigt instabil.. Det var som om många hade ett sjätte sinne igår för telefon ringde och fick två besökare. Jennie som skulle hämta sin kvarglömda mobilladdare och jesper som ville umgås. Det var mys och vände en kass dag till det bättre. Tjocktröjan är sönder så måste reklamera den likaså ett par av skorna. Suck omständigt. Sen måste jag prov jobba på en lunchresturang och ringa csn dags att betala tillbaka lånet! Söka jobb, bli frisk, träna. Kanske ska landa och börja någonstans. Inte hjälper det att jag har svårt att andas pga igenslemmad hals. Till och med ont i tandköttet.. Men allt ordnar sig tillslut. Måste få eld i baken bara först. Jag saknar min gubbe. :-( XOXO


Naket är bäst! ...

p18-10-10_00_17 (MMS)

Naket är bäst! Ja ni jag tycker fan att det bästa som finns är när man är riktigt trött och slinker ner i ett par rena fluffiga sängkläder naken! Där har ni en lovad god natts sömn. Men se till att ha duntäcke det är kallt ute nu. I övrigt har min helg varit som utlovat helt galen! Nu har jag ingen röst alls ungefär. Jag ger ifrån mig väsningar mer än ord! Hoppas på att vara pigg och tålig imorgon för pikarna lär vara många! Lite bilder och mer om vad som hänt får ni imorgon nu ska jag få 4,5h sömn iallafall! Sista veckan innan lön nu och deadline för nästa. Bara suga halstabletter och hänga kvar. Ska försöka orka träna imorgon. Lite lätt motionsträning bara. Sov gott alla XOXO JOSS


Wiho! Känner mig my...

Wiho! Känner mig mycket bättre idag och det onda i nacken är nästan borta. Likaså det med halsen. Kanske blir partajj imorgon iallafall. Och för att göra saken ännu bättre så ska jag hämta mina nya kläder idag! Så då får jag känna mig lite extra fin. Borde fundera på ett milt gympass också med tanke på att jag träna senast för sex dagar sen. Hatar att bli sjuk. friends jag tror det blir en bra helg! XOXO JOSS


Down with the sickness!

I Måndags när Camilla & Jag vaknade så kände jag direkt att jag knappt kunde ta mig ur sängen.  & mindes hur jag på kvällen frossat lite och krypit in i duntäcket på en gång när vi kom in!  Tog fram tempen och det var bara att face the facts. jag fick stigande feber, och frös!

Lagade i vilket fall som helst frukost till Camilla och ringde jour telefonen på jobbet för att sjukanmäla mig!
bara två timmar senare låg jag orörlig i soffan och svettades av och an som en gris.  Upp och ner i badet hela tiden för att behålla värmen i kroppen.   
Stefan kom på kvällen och hämtade mig för jag var för svag att ens laga mat till mig själv och hade inga värktabletter heller för den tryckande huvudvärken  jag legat med hela dagen!
Har varit hos honom sen Måndags kvällen. Känner mig helt hjälplös och jobbig. med tanke på att Stefan nästan får göra allt åt mig.  Nu har den grad feber som försvunnit tyckts vandra upp i nacken och skallbenet för det är ingen huvudvärk jag har bara värk.  Smörjer med voltaren duschar varmt får pyttelite massage men inget hjälper.
Jobbet har ringt varje dag, och jag får iallafall säga nej denna gång och vara sjuk eftersom min chef själv hör på mig nu.  Idag sa jag ja till jobb imorgon iallafall. Tänker dricka en massa och leva på ipren hela dagen för jag behöver pengarna. Hade jag haft bra med timmar för nästa månad hade jag inte åkt. 

Fyfan för frossfeber och diverse värk och ömmningar i kroppen. Det är verkligen ett helvete! 
Detta kommer resultera i att jag antagligen inte kan träffa Asko på Lördag och inte kan gå på Lindas inflyttningsfest utan får ligga hemma i Stefans soffa med kramp överallt. Hjälplös och uttråkad.  Fuck.. fuck .. fuck..

Tydligen hade jag fått mitt uthämtningspapper för kläderna jag beställt men Stefan glömde det i min brevlåda. Jag bad han uttryckligen att ta med det hem så jag kan hämta det imorgon. Nå får ta det sen då! Under helgen.  Jobbigt bara med tanke på att stan stänger 4 på helger.   *suck*

Ja idag vart det en massa gnäll bara! Men är det något ni undrar eller vill se ett inlägg om så kan ni kommentera det under det här inlägget.  :)   så har man en tråd att utgå ifrån!  
Eller så får ni den gamla vanliga hederliga uppdateringen bara.  Men jag varnar er kommer antagligen handla om hur sjuk jag är ! ;)

Take care .

XOXO JOSS

Sova är livsnödvändigt!

Ja att hävda att sova är livsnödvändigt är något jag sätter pengar på anytime. Man känner verkligen skillnaden när man sovit ordentligt eller "tillräckligt" och när man slarvat.  Slarvar man orkar man inte saker som gym eller tvätta.
Diska gör jag oftast alltid lite per dag så det inte är fullt utan bara lite i ena slasken typ. På sin höjd! Alltid varit pedantisk men jag förlorade det lite när vi vart två som gjorde saker hemma och inte bara jag. Jag vart bekväm och lät Stefan ta mycket.  MEN! Jag gjorde mycket vissa perioder då han inte rörde ett skit hemma. Så missta er inte!

Jag vart ringd imorse och det blev full dag. Jag ska jobba veckan ut med att se ut som en slaktare i mitt förkläde och slipa ner kanter på diverse rör. Ensam i ett sliprum.  Kommer säkert ta ända fram till halva Måndagen. Vilket blir bra för ekonomin! & bra för själen för jag trivs med grabbarna och tjejerna på den avdelningen. 

Har två färdiga matlådor i frysen också! Så imorgon blir det pannkakor igen som idag. Sen på Onsdag blir det vad jag än gör imorgon och sen tar jag det jag åt idag och igår till middag. Ris och kyckling med curry sås. Med det här upplägget finns det alltid en matlåda om jag får krupp någon dag och inte ens vill äta.

Nu mina vänner ska jag faktiskt göra just det rubriken säge SOVA! Så jag orkar imorgon!
Har nämligen Camilla här idag som sover över och vi ska båda matas och masas ur genom dörren imorgon halv sju!

XOXO JOSS


Joss svarar!

luffi ([email protected]) om SMS-inlägg:
Tja! Allt bra med dig idag? Kram Luffi

Tjenare "luffi"! Jo jag ska väll inte klaga egentligen. Mår rätt bra i dagens läge trots motgångarna jag haft i försöken att byta jobb.
Finner mig i att jag jobbar för en bemanningsfirma på deltid for now.  Är inte riktigt till freds med tanken att det börjar bli vinter däremot.... BURR! Mina leder( känns som om det är lederna) börjar nämligen ila om kvällarna när det börjar dra vid fönstrena osv. du vet när dom inte satt på värmen än.   Haft en sån dag idag. Så fick ta och sitta i badet med skållhett vatten i fem minuter innan min kropp var tillbaka på noll.  Nu har jag krypit ner i sängen och ska sova.   Oj, oj det blev ett långt svar. Well finns inga korta svar om hur jag mår eftersom det alltid är upp och ner ^^
Hur är det själv?  Trevligt att se att en läsare äntligen vågar kommentera något.  :) Ta hand om dig! 

Night night! ...

p29-07-10_22_00 (MMS)

Night night! Ja nu är det dags att sova efter en helt klart värd söndag och helg. I fredags var jag ute ungefär nykter kände inte av det lilla jag drack alls. Hade skit kul ändå och dansa nykter för första gången på ett bra tag. Brukar aldrig ge mig ut en helg till en krog/pub om jag inte är i samma tillstånd för jag tycker det blir jobbigt. Men denna gång bortsåg jag från det och fokuserade på att ha en kul fredag. Igår vart det en grov sovmorgon och lite träning på det innan jag o stefan begav oss till svärföräldrarna för lite käk och sällskap. Och idag har jag sovit och träffat linda lite. Vi fixade röda slingor och färgade bort hennes utväxt. Fick även hjälp med matlåda och som tack fick hon middag. Håret blev skit fint och linda drog hem runt halv tolv. Sen dess har jag sökt sex vettiga jobb och gjort mig redo för sängen. Nu ska det sovas. Hoppas jobbet ringer under eftermiddagen och inte nu om tre timmar. Behöver sova. Får säga som det är att jag är för sliten och inte känner mig 100... Och ta jobb på tisdag istället! Well sov gott. XOXO JOSS


Ouch. ...

Ouch. Nu är jag banne mig så mätt att det känns som maten når strupen. Har ätit två småportioner kålpudding och potatis. Och en mini tallrik blåbärspaj. Men det känns som fem portioner av varje. Jag och stefan har varit hos svärföräldrarna och käkat. Innan dess var jag och körde en gymrunda! Har tappat 3kg och 2cm runt magen. Känns lite bra iallafall. Nu sitter vi i bilen påväg hem han ska jobba och jag se en film sen sova. Hoppas ni andra har en mysig kväll. XOXO JOSS


En fredag kväll i oktober!

Ja en helt vanlig fredag, eller?
Normalt sätt har jag inte råd att gå ut på fredagar som alla andra, men nu hade jag lite grejer hemma så sitter just nu och försöker kicka igång mig själv. Sen bär det av ner till crocs för att möta upp Lisen & company för lite coverband och cider!   Häxdricka i väskan blir det också;) haha.  
Lär väll gå om en tjugo minuter eller så , tänker inte vara där tidigare än halv tolv kvart i!  Jag vill också komma igång. De verkar redan ha gått eftersom jag ringde förut och nu igen. Då sa hon att de snart skulle sticka så jag sa gå i förväg. antagligen hör de inget därinne. Får telefon terra snart! 

Förutom det så har jag beställt en tjocktröjja och jeggins idag , med lite hjälp ifrån Stefan det betalas dock tillbaka direkt när jag får mina pengar. Förinställd betalning :) !

Sitter som på nålar nu angående nytt jobb.   ska som sagt försöka jaga på min chef lite att hon får kolla om det finns heltid på industri och logistik! Annat fall kanske jag får det där personliga assistent jobbet. hoppas hoppas.
Mer pengar , fasta tider! yes please.

Nu är jag fixad snart klar, ska bara hälla i mig något glas till sen måste jag gå utanför dörren! :)
Hoppas kvällen blir lyckad. annars får jag väll gå hem och bunkra mig vid soffan ? haha. :)

Jaja mer sen! XOXO JOSS

Regn oh glorious regn! ...

p071010_13_33000 (MMS)

Regn oh glorious regn! Sitter just nu och väntar på bussen hem. Fanns inget mer åt mig idag. Eller det fanns men vart beordrad att åka hem och vila upp mig! Imorgon har jag inget inbokat så tänker sova ut med telefonen på ljudlöst. Kanske inte skrev något igår men jag fick inte det andra jobbet på scania heller. Ännu en dålig ursäkt till varför. Fann förklaringen en aning diskriminerande. Men nya tag. Får fråga om heltid på uniflex och hoppas på assistent jobbet. Ska försöka söka lite annat också. Nu är det snart min hållplats. Talk to you soon. XOXO JOSS


Sjuk igen? ...

Sjuk igen? Ja , jag tror allvarligt att jag börjar bli dålig igen. Mår illa jätte trött, och springer på toa hela tiden! 5Gånger sen imorse vid 8. Detta är inte roligt. Jag måste jobba en vecka till för att försörja mig själv i december tror jag det blir! Det är så med bemanningsfirmor. Man har inte tid att vara sjuk när man inte är fast anställd. så det känns som om det inte blir något gym för mig idag! Vilket isåfall är väldigt tråkigt. Mår mycket bättre nu när jag tränat igår. Lite vikthysteri har jag alltid men det blir inte lika mycket och jag blir inte deprimerad. Måste nästan gå känns det som! Måste få med mig någon. Vi får se senare hur det blir! XOXO JOSS


Gnight dear readers! ...

p041010_22_04000 (MMS)

Gnight dear readers! Halloj! Intervjuem gick bra! Han var 90% säker att jag skulle vara en av hans heltids assistenter! Var inte så jätte farligt jobb. Tror inte lönen är högre än 12 faktisk vad jag fått fram utifrån vad han själv sa. Men det är fortfarande 2-4000 mer än vad jag har idag! Och lite ob på det! Ja det blev ingen träning idag men det gör inte fick halv ett jobb och kom i säng i tid. Nu ska jag sova. XoXo joss


Flitig tjej idag! ...

p041010_12_19000 (MMS)

Flitig tjej idag! Jag känner mig allt lite duktig och peppad idag! Gjort klart mina måste'n för dagen så sitter och klipper spjut som det kallas! Men så fort klockan slår kvart i fyra så traskar jag hem och duschar. Sen bär det av mot intervjun i brunnsäng. (personliga assistent jobbet) som jag faktiskt ser fram emot mer nu eftersom det andra går i snigel takt. Kommer innebära dubbellön för mig den här månaden om jag får jobbet. Vilket jag inte tackar nej till... Kan vara bra så jag får köpa en bättre tv. Kamera och förhoppningsvis åka på kryssning med mina tjejor. Eller stefan ;) ja jag har mycket att se fram emot om allt går vägen för mig. Kom iväg och träna igår och hoppas på att komma iväg idag igen! Så skönt dagen efter att känna resultatet i kroppen. Saknar min farmor lite idag känner jag. Borde slå henne en signal nu snart. Nej mina vänner nu är det jobba vidare som gäller. Håller er informerade. XoXo Joss


Hey ho! Lets go! Nu åker jag hem och spri...

p03-10-10_15_56 (MMS)

Hey ho! Lets go! Nu åker jag hem och springer iväg till gymmet! Ska träna tills jag stupar. Så jag slipper känna mig så lat. Varför så mycket smink? Well jag kände för att vara lite fin! XoXo Joss


Godmorgon darlings. Nu vaknade jag och lig...

p031010_12_25000 (MMS)

Godmorgon darlings. Nu vaknade jag och ligger och drar mig bredvid den här söta saken på bilden. Han är inte redo att gå upp ännu men det är jag för jag vill se klart filmen vi började kolla på igår. "the tournement" lite skum med spännande. Sen skulle ju jag försöka satsa på att få in ett gympass idag! Eller så var planen! Nu kurrar magen men innan jag kan äta och dricka mitt kaffe måste jag brotta mig ur sängen. Talk to you later. XoXo Joss


mobilblogg

Testar en funktion! ;-)


Överger nattstad

Ja gott folk , då har jag testat att blogga på nattstad. Det var kul till en början men ingen hit direkt.
Jag saknar att kunna skriva där man har allt redan. All gammal historia, alla gamla bilder.   Så nu är jag tillbaka och ska byta design och allt här istället.

För er som inte vet håller jag som sagt att få ett ja eller nej ifrån Scania angående jobb och har varit på intervjuer hitills med två chefer. Fick nej ifrån den första men den andra ser lovande ut.
Och som om det inte var nog med det fick jag ett samtal imorse om att jobba som personlig assistent på heltid hos en i Brunnsäng om scania inte skulle gå igenom.  Ska träffa den mannen på Onsdag så då får jag ta ledigt ifrån jobbet.
Förhoppningsvis har jag fått ett ja eller nej vid det laget ifrån Scania.
Minuten jag får något av dom två är det bye bye Uniflex.  :)
Heltids lön vs. Deltids lön   vilket vinner med stor marginal? Jo heltid.    Ska få det mycket bättre framöver och väldigt snart, och det känns helt underbart.  Börjar äntligen ta tag i träningen igen även om det nu är en vecka sen så går det framåt. Nu har jag ett kort på sydpolen som jag betalar för varje månad.  Vilket gör att det är bortkastade pengar om jag inte ser till att gå dit emellanåt.

Så imorgon ska jag inte sova så länge som jag gjorde idag! Utan se till att komma upp i tid och bli hem körd så jag kan packa gymväskan och köra gärnet! 
Eftersom Onsdag kommer vara jobbfri och bara innebära en intervju och resten av dagen fri så ska det nog bli att dra iväg då med! 
Får sluta låta tröttheten hindra mig hela tiden! Det ska gå att kombinera träning,jobb och fritid. 

Idag köpte jag nya skor på skopunkten också.  Skitsnygga tre par fö 600kr. Sved lite eftersom budgeten är väldigt tajt sista veckorna varje månad. men alla jag har är trasiga på något sätt. Och jag är en kvinna som vill ha stil.
Dvs hela och rena grejer!

här kommer lite bilder på dom!
Juste har även numera röda slingor i luggen och lite i främre håret på samma sida. lägger in en nytagen bild på det med.  Ska fräscha på färgen idag.  Direkt efter jag publicerat detta! 
Hårfärgning och en ung John Travolta på tv , kan det bli mycket bättre än så?  dont think so!

XoXo Joss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!