Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

13 minuter!

Ja, nu är det 13 minuter kvar tills jag tar ut min påhittade kaka!
Vad kan det vara för kaka då undrar ni?

Well, tänk er en sockerkaka med lite extra vaniljsocker med kladdkaka i mitten!
Kan det bli annat än gott?
Tänkte ta det med en klick gammeldags vanilj glass bredvid. *mums*

Har ni någon kaka eller bakverk som ni hittat på??

Just a little more!

Det börjar se färdigt ut , men inte riktigt ännu! Jag måste fixa till bakgrunden så den ser mindre glasspräcklig ut och fixa någon snygg header of some sort som passar in med bakgrunden och temat. Svårt är det när man är perfektionist.

För övrigt har det inte hänt så mycket de senaste två dagarna. Jag har hållt mig inne pga. ont i kroppen och igår även 2gradig feber. vilket är mycket för en som är kallblodig! Först så frös jag och hade sånna smärtor i min bröstkorg ( de som känner mig privat vet om det besväret)  att jag grät och låg helt still och panikslagen.
Sen gick det över till att svettas sönder pga. att febern stigit. Sov , ställde mig i dusche, grät, vila, och sen gick och la mig.
I förrgår var det film med gottigt och tvättande hela dagen. Vi har en del smutstvätt!

I torsdags var jag och simmade med Jocie för fjärde(?) gången , och hon lärde mig en simteknik på rygg , vilket jag kände verkligen underlättar för min rygg och gör att jag får ut mer av simmningen. Allt som fattas nu är simglasögon så vi kan komma igång på riktigt. Kan lugnt påstå att vi kommit igång och det känns!
Denna gång vet jag att det håller i sig också. För Jocie är lika motiverad som jag är, och förutsatt att hon inte blir arg på mig någon gång så kommer det nog fortsätta såhär bra. (Men det tror jag inte hon blir).


Nu måste jag fortsätta redigera klart bloggen så att jag inte tröttnar på den! :)

XoXo Joss (yes den biten ska redigeras också)

Nu börjar det hända grejer!

Nu mina vänner börjar det hända saker med bloggen *tummen upp*
Kanske några kommentarer om vad ni tycker so far?
Det ska bli en header och en rad med stjärnor under rubrikerna tror jag! Vad tycker ni om det?


Reggat på bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Follow me!

Kärringen gör om!

Ja, you heard me ! dags för lite förändring igen för att få inspiration och lust att öka.

Be right back ;) med update.


Sanslöst dåligt!

Har som sagt var inte haft tiden, eller lusten! Men nu när det ser ut som jag har en del fri tid framför mig så lär det dyka upp lite skoj här. Tänkte bla. bjuda på två youtube klipp som roade mig en hel dag igår, märk att jag har en sjuk humor!
hahaha, så otroligt lättroad är jag!

Vad har hänt då? Jo , arbetet sket sig för det var lite oseriöst och jag kände mig inte riktigt hemma med idén.
Jag tyckte även att jag fick ett dåligt bemötande av en vissa skara i företaget. Själva intervjuaren/chefen har jag inga problem med. Men nu ska vi inte skriva om sådant här, för det är ingen bra idé. Det var olyckligt att det blev som det blev, men nu vet jag bättre än att försöka söka telemarketing. Däremot finns undantag om en kompis rekomenderar det och jobbar kvar på stället själv , då kan jag tänka mig det.
Så imorgon blir det att ringa socialen och få lite stöd, och springa runt till fler dagis (har redan varit på ena vid mig).
De vid mig skulle ringa, men jag kan ju erbjuda fler och kanske få ihop alla till heltid får flyga runt men det gör mig inget.
Är det i stan så är det liksom inget att gnälla över tio min hit och dit med en buss or två.
Ska självklart trötta ut mig på ams.se också söka så mycket som bara går!
Har även varit duktig och regristrerat mig på manpower så ska söka lite av deras jobb också, och förhoppningsvis får jag ett trivsamt bra betalt och med duable arbetsuppgifter snart.

Vad har hänt i alla andras liv? Har sett att folk rest, börjat jobba mm.


Utöver tråkiga jobbsökningar och erfarenheter , så har jag uppmärksammat hur liten världen är och hur många man känner som känner varandra. Det är alltid lika kul. Så nu har jag en nyfunnen kompis vid namn Josefin! Men jag kallar henne Jocie och antar att de allra flesta gör det.

Vi har boundat rätt bra , och det känns urhärligt. Älskar när jag finner människor som det bara säger KLICK med och så umgås man mycket. totally awsome, är det.

I förrgår såg vi på avatar och hon fick lite kläder jag inte använder.
Igår fixa vi lite hemma hos henne och åt mat här, och jag fick lite kläder hon inte använder!
Idag ska vi simma,basta,bubbla på sydpolen! kommer bli as nice!

Vilket påminner mig om att det snart är dags att packa och dra sig dit efter som Jocie nog sitter på pendeln tillbaka hit till slöddertälje om fem minuter. Det tar max 30min att åka sen ska hon hämta sina simgrejer som är hos hennes päron som bor precis vid badet. Så Skynda Skynda blir det nog snart.

Note to myself: sov när du kommer hem du är slutkörd. Inte vända på dygnet så mycket fy fyyyyyy!WHOS THA MAN!

You heard me! Så till alla små tvivlare ute i världen jag kan när jag vill, och denna gång ville jag det tillräckligt för att få exakt vad jag ville ha! Ett jobb. Kanske inte det ultimata penga insamlaren men iaf om en månad en summa på 9680kr i månaden beroende på hur många dagar månaden är men nu räknar jag icke helger. Då jobbar jag 4timmar per dag. Iof skatt på det så har vi en summa på 6468kr!
Jag kommer mina vänner såklart fortsätta söka tjänster , eftersom fler timmar är ultimatum, men detta en bra referens sedan så definitivt värt att göra. Tror det kommer boosta min självkänsla bland folk ännu mer också!

Måste bara ha alla bra kort i handen! Vilket de två utbildningsdagarna och 1 praktikdag är till för sen.
Tisdag kör jag igång. Wish me luck.

Ska beskriva lite nedan vad jag kommer göra för företaget också.

Företaget heter Nordic Funraising och jobbar med partners så som "Rädda barnen".
Det man gör som face to face säljare är att man står ute på gator och torg och försöker på ett ödmjukt sätt fånga upp pensionärer, snälla givmilda kostymnissar, allmänt folk som har råd att skänka 50-75kr varje månad.
Det är det lägsta beloppet man kan skänka. Avtalet är ett autogiro avtal som gör att privatpersonerna ger sitt tycke till att det dras 50/75kr ifrån deras konto varje månad i minst ett år till att stödja rädda barnens arbete för utsatta barn och ungdomar över hela världen.


Låter inte det som ett givande arbete och en bra referens??
Jag tycker det iallafall, tror även att jag ska gå på sånna jobb som är på tio dagar då man får vad vare 200kr per 2h deltagande där man talar om sin syn och sin kunskap kring politik tror det är undersöknings arbete.
Alltså som de gör med oss undgomar. Fanns diverse sånt. Ska anmäla mig till allt det! Lika bra!
Money here I come. Och referens ofcourse!

Så vad är på allas AGENDA för helgen?


Oj oj taskig jossan!

Allt för dåligt uppdaterad blogg ser jag minst sagt.

Men ärligt talat har jag inte haft direkt tid eller lust att skriva på ett bra tag, men nu kanske lusten kommer tillbaka! Så vad har hänt då?
Jo sist jag skrev snackade jag om att se på bio med mamma vi såg Old dogs som definitivt var bra! Räkna med att hela biosalen skrattar pholks. Då kan ni inte göra annat än att skratta med! ^^

Efter bion med mamma  så har det varit simmning med mickis 30längder i torsdags!

I Lördags vart det krogrunda på Sailors grave med Stor,Stefan,Richard,Andersson och frugan Lina!
Vilket var totally awsome. Sen skulle vi såklart springa in i Asko också men det mina vänner är inget avsnitt för bloggen för då blir det bara ett aggressivt inlägg och det vill vi ju inte.

I söndags vart det en tripp till mamsi till fem för att äta med henne,mormor,morfar vilket var trevligt.
Hemresan därifrån mitt i strulvintern var däremot inte så rolig, ibland hatar jag SL så inåt helvete, haha.
& inte fick man umgås med den man tänkt heller utan strosa själv hemma efter mycket krångel.
Till sist hör alex av sig sådär lagom till kvart i elva på kvällen och vill se film så jag klär mig och går ut i kylan igen där jag sen blir hämtad haha! Sluta med att jag kom hem klockan 02.00 utan filmtittande!

Igår (Måndags) blev det simmning med Andersson cirka 20-25längder för vi var både i träningsbassängen och den vanliga. Efter badet gick jag och handlade lite på Ica nere i stan för kvällen och traskade förbi Alex på jobbet där det även inhandlades ett skydd till mobilen. Sen åkte jag hem och åt lite , och strax därefter kom Elin över.
Vi såg först på outsiders folk som är rädda för fetma, underhållande men samtidigt skrämmande när man tänker på sina egna fixeringar. Sen vart det att glo på Paradise hotell och alla patetiska medlemmar som är med där.
Alltid lika roligt, men några måste ju vara dom som är med i sådant. Everything that happens and is makes the world go round. Så inget hat mot dem bara lite lustigt, då jag själv aldrig skulle ens tänka tanken att vara med.
Vid kvart över elva begav sig Elin hem och jag väntade på att Stefan skulle komma hem ifrån jobbet. Så att vi kunde sova vilket jag inte sen kunde men men..

Idag så ska jag träna med mickis video som jag lånat och nog lånar ett tag till om det går för sig, hon har ju sitt wii som hon gillar starkt! Får testa det någon gång när hon har tid. Sen efter det ska jag bege mig till H&M köpa ett par leggins och två tröjor tror jag bestämt, och sedan titta in på Konsum för att inhandla nutrilette "tror" jag det visar sig. Många har sagt att det är effektivt men finns en annan grej som är mer effektivt men smakar värre.
Hmpf mitt måste smaka annars kommer det aldrig gå för min del. Har ju mina smoothies också när jag blir sugen!
Tack mickis för tipset dags att utnjyttja den metoden lite.

Nu träningsvideo, dusch, sätta tvätt-tid och stan!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!