Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Första dagen på tvätten!

Ja idag är det min första dag på mitt andra jobb. Jag ska gå dit dessutom så att jag får lite vardagsmotion!
Lagom nervös är jag också, men det ska nog gå bra. Hoppas de är trevliga. För då lär jag trivas som fisken i vattnet.


Skriver även på kontraktet om lägenheten i stan idag. Spännande.  Sen kanske jag ska träffa tatuerarn och lägga stencil på ryggen för framtida tatueringsarbete.  Han sa att vi fixar det förberedande arbetet i förväg och sen gör vi den när jag har råd, och det kommer kosta under 2000.  Så im happy!


Nu måste jag springa , XoXo Joss

Im knowned as superwoman, my oncle is superman!

Hey!  Vill börja med att säga att de som läser min blogg, som känner mig och verkligen inte är en vän till mig. Borde sluta kommentera fula saker om mig, för jag bryr mig inte alls om era åsikter. Det är de som är mina vänner, och min familjs åsikter som rör mig i ryggen. Inte era! Dvs. du /ni slösar er tid.  Jag är tillräckligt stark att jag uppnåt den nivån där det inte alls irriterar mig! Annat än att jag måste radera sånt hela tiden.

Vad har hänt då? Jo jag flyttar till eget 1juli , fyller 20 den 20:e juni! Har långt hår lite fakeigt javisst men mitt växer ut snabbt till den längden och då slänger jag fake håret! muha!
Jobb har jag fått också, så har nu två där jag kommer få jobba mycket har 125kr före skatt på ena och 114+ob före skatt på andra!

Jag fixar mitt liv och ni party poopers kan bara ta er i @£$@@!!!!!


Nu ska jag göra mig snygg och dra och fira min kära Rosie som fyllde 20igår! ska även fixa en liten present åt henne! Puss på det!

XoXo Joss

Hello cupcakes:*!

Idag ska ni få bilder som utlovat på vad jag gjort för något bus!
Medens jag ska fixa mig för att dra ner och handla lite linnen o förhoppningsvis en kjol med Ems!

XoXo Joss



Can you meet me halfway, right at the borderline where im gonna wait for you!

Rubriken har inget med inlägget att göra direkt, om det är någon som reagerade. Det är en låt jag har på huvudet som påminner mig om en person. Ständigt bara.

Bild får ni ingen idag eftersom att när vi var där igår så hade dom stängt för 30minuter sedan så det blir till att fixa ett imorgon, och förräns då åker bild upp! Om inte dagen efter.

Något annat som är på kartan för imorgon är den muntliga prövningen inför en utbildning jag vill gå.
Man får poäng för betyg, jobberfaranhet, och den muntliga prövningen och det finns 25platser så håll tummarna!

Har inte så mycket mer att säga förrän imorgon :)

XoXo Joss

Awsome kväll, fast klantig sådan också!

Igår drog ju jag och Emelie på spelning i Stockholm. Vart en händelserik kväll, med lite klanterier. Haha! Men är det jossan om inte något går fel? Nej, det är det inte. Men jag gör det med stil ;)

Emelie hade glömt adressen till stället så vi sprang runt på varenda gata nästan i 40minuter , och när jag frågade folk om vägbeskrivning fick jag bara amerikanare eller turister. Men jag kan ju så bra engelska så det var inte direkt ett problem, men ems var kissnödig och stressad så hann aldrig få en klarhet i vart stället var.

En gubbe som satt på ena stället kom ihåg vad vi frågade efter och drog fram en karta på mobilen och ropade på mig nästa gång vi passerade. Så tjugo minuter sena vart vi, fast egentligen inte. För de började inte spela förräns en timme eller mer efter vi kommit dit.

Alla banden var bra, höjdpunkten var ändå att de ena klädde sig i klänningar för att driva lite. Fascinerande måste jag säga. speciellt den turkosa hhaha. 
Tanken var att vi efter spelningen skulle dra hemåt med sista tåget, men istället vart det hitta en plats inomhus att sitta mitt i natten så vart en pub! Där blev vi i tre timmar vilket gjorde att vi missa sista tunnelbanan och stackars Stefan fick hämta.  Jag hatar verkligen att be honom hämta mig i Stockholm, för jag vet hur jobbigt han tycker det är att köra där speciellt sent på kvällen. Fast jag kunde ju inget annat göra direkt.
Kvällen vart iallafall lyckad, och I made a new friend. Vi snackade i två timmar om en viss sak, och kan bara säga att det är underbart med någon som fattar vad jag snackar om!

Idag kom Emelie över och hängde lite hemma med mig. Vi käkade min goda köttfärssås och spaggetti! Sen fixade vi naglarna och glodde runt på internet, och en del på tv innan det vart dags för en väldigt kort promenad och sen hemfärd för hennes del. Så kul att hon bara kom över sådär enkelt och villigt. Tycker om när folk nöjer sig med att inte göra något speciellt, förutom att umgås lite lätt. Det är skönt.

Imorgon ska vi dra ner till centrum här och fixa en grej, vad håller jag för mig själv tills imorgon! Då jag slänger upp en bild här!

Nu ska jag stänga av datorn och försöka komma i säng, för jag sov inte mycket inatt och vill vara lagom pepp imorgon! :)

XoXo Joss

SOMMAR <3

Ja nu börjar det verkligen bli varmt och skönt igen. Och solen lyser någon gång varje dag. I love it! 
Hade en toppen dag med Rosie igår! Men det måste bli längre och mer effektiv nästa gång.
Mer toppentimmar. hihi!

Gick även min runda på 3,5km igår igen! Plus att jag gick tidigare på dagen med Rosie en bit.
Det börjar ta sig minsann. Denna gång ska jag fortsätta med vad jag håller på med. Det är bara jag som lider av att sluta med det! Yes !


Nu? Ja, jag slutade skriva inlägget tydligen men nu har jag iallafall duschat,sminkat mig, fixat håret.
Dagens: leopard topp med svart över och under , med leopard i mitten.  Elvis lugg.  Svart linjer och läppstift.
Sounds good? I think so.  Det är min stil det :)!

Ikväll kl.21.00 ska jag med Emelie S till en krog i Stockholm och se någon kille hon gillars band:) Lär bli skoj!
Snäll som hon är bjuder hon på inträdet, och då kan jag hänga med woho!

Ska bjuda på en sommarbild ifrån igår och en dagens ego! Sen bär det av till willys hårsprayen tog slut i förrgår *panik*


XoXo Joss


Håll tummarna people!

Godmorgon till er som nyss vaknat och god eftermiddag till er arbetar myror!

Kan stolt säga att min promenad vart av igår igen. Cirka 4km tror jag nog att det blev allt som allt.
Jag gick lite tidigare denna gång så att jag skulle kunna titta förbi Jocie och se hur hon mådde. Sen efter någon timme var det dags att möta Stefan utanför Scania och åka hem.

Idag fick jag ett roligt samtal på morgonen om ett jobb i Södertälje, men jag håller det hemligt för alla utom mamma tills vidare. vill inte ropa hej förräns jag är över ån!

Snart kommer Rosie hit också, ska bli kul att se henne igen. Fixat jobb åt henne har man gjort också.
*klappar sig själv på huvudet* Jag är bra snäll..

Övriga noteringar:
finns på CUBUS


XoXo Joss

Veckan börjar bra!

Kära blogg! Haha nej jag skoja bara!
Hej :).  Idag har jag inte gjort ett skit inprincip. Eller ja kanske var att ta i!
Jag har ju ändå
- tagit disken
- Ätit en jätte god soppa
- försökt komma ikapp med legend of the seeker serien
- Sökt jobb
- Promenerat 3,5km såhär på kvällskvisten/natten.

Det kanske räknas som något?

Igår gick jag som utlovat och tror minsann att det var sammanlagt 4km som jag gick igår om inte 4,5!
Känner mig lagom duktig. Börjar få in rutinen. Berglunds lägenhet var lite mindre än jag trott, men däremot exakt så fin som jag trott. Bra köp! Ps. så grovt avundsjuk på ditt kök.. *morr*
Tänk er chackrutigt golv, svarta skåpsluckor med vita knoppar. asså RAOWR! snyggt.

Men att man måste bli så nedrans svettig av att gå långt och i högt tempo, är fasiken lite jobbigt!
Men det borde ju vara positivt.  Lär ju innebära att det är fysiskt ansträngande och jag förbränner något..

Har gjort ännu en deal med Stefan nämligen att jag ska gå varje kväll till hans jobb lagom till han slutar och åka med hem. Dvs. 3,5km varje kväll! Orkar jag tar jag såklart promenaden på dagen, men skulle det vara så att man är en slashas får jag göra som jag gjort idag tvinga mig ut innan han slutar och gå dit för att möta upp honom. Har man ett syfte till varför man ska gå , är det oftast lättare, men jag vill inte ha det så!
SÅ helst ska promenaden ske under dags tid!

Well jag har väll inte så mycket mer att säga?!

Take care.

XoXo Joss

(här får ni bilder ifrån igår, vart lösögonfransar!)



SUNDAYYYY!

Hello :) !

Lite uppdatering vore bra eller vad säger ni?
Igår var det emelies dotter Isabelles dop. Helt okej faktiskt. Hatar att lyssna på präster, och att vara i en kyrka, men vad gör man inte för vännerna! DÄREMOT ska jag gifta mig i en kyrka! Inte för att det är kristet utan för att jag tycker det är traditionellt och blir oftast en väldigt vacker ceremoni på så sätt.
*ateist* är jag ju som sagt.

Måste erkänna att det inte bara var bra på dopet, utan det hade sina motgångar också. Men jag bet i min tunga och härdade för emelie & stefans skull! Fick även väldigt fina bilder. Som mickis och Stefan ska få lite senare idag.

Vad händer idag? Jo jag ska fira min viktnedgång ( 4,6kg) med att ta en långpromenad ner på stan och hem. Sen tar jag nog lite omvägar för att gå lite mer! Sista dagen på helgen idag så imorgon är det bara mat och inget snask som gäller fram till fredag kväll! :)
När jag ändå är ute och går så ska jag svänga förbi Johan B för att ta en titt på hans nya place!

Blev inga lösögonfransar i Fredags för först satt dom bra sen lossna ena så skulle jag fixa det och det resultera i att det såg cp ut. Så blir ingen bild! Men vem vet dom kanske åker på idag istället ^^. We shall see!

Igår ringde mormor&morfar mig ,och måste säga att jag vart överlycklig. Så skönt att känna att någon bryr sig.

NU får jag sätta fart! XoXo Joss!


Fredags planer

Hej sötnosar!

Jag såg ju som sagt "shutter island" med Leonardo dicaprio igår, och måste säga att det var en 10/10 film.
Som säkert många andra trodde jag den skulle vara mycket läskigare, men den var inte så farlig. Det var uppbyggnaden och storyn som gjorde filmen. Rekomenderar den starkt!


Idag ska jag ta mig en promenad med fina Lina om hon kan få lite eld i baken och komma hit någon gång!
Sen ska jag över till henki penki och ha en film eftermiddag/kväller.  Kommer bli mys.
Var ett tag sen vi sågs nu.

Snart ska jag duscha av mig lite och sen sminka mig , och hitta något att ha på mig idag.
Eftersom jag troligen ska använda mina lösögonfransar som jag köpt på H&M så kommer det nog upp en liten bild senare.

Dagens: Its so funny, when some peoples true colors shine trough, they arent always what they seem. keep your door open, and your eyes as welll.


Ta hand om er!

XoXo Joss



Good afternoon!

Hej , jag hade ju lovat att ni skulle få ett betyg på filmen "shutter island" idag , men det kan jag tyvärr inte ge eftersom det inte vart något tittande av film igår.
Utan vi ska se den nu istället om ca. 5minuter.

Så ni kanske får ett utlåtande lite senare!


Idag var det sååå skönt att sova.  Brukar mest sova för att vara utvilad. Brukar aldrig tycka det är lika skönt som förr när man låg och drog sig som tonåring.  Men idag var det riktigt härligt.
Vaknade första gången vid halv sex då Stefan drog till jobbet av att jag vart anfallen uttav massa pussar.
Däremot fick han ingen glad respons *oskyldig*
Andra gången vakna jag till 08.30 fortfarande lite halvtrött och kissnödig, så jag sprang upp och kröp snabbt ner igen och somna om!
Klockan 11.00 gick jag tillslut upp fullständigt utvilad, och utan att halva dagen gått. Så skönt så det finns inte!

Vad händer idag?
Ska se film med jesper, sen duscha och sminka mig så att jag kan ta en promenad med honom ner på stan och vänta tills han ska åka. Sen går jag nog hem också!
Väl hemma ska jag nog packa in min ikeakasse med kläder in i gaderoben! Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra.. vill någon hitta på något så är det bara att ringa! :)

XoXo Joss

Underbar dag!

Hello darls!

Idag känner jag att det blivit en del uträttat. Har tex. varit ner på arbetsförmedlingen och lämnat in en ansökan till Poolia som söker en sekreterare/ kontorsassistent.  Efter det satt jag på centralstationen här i Södertälje och väntade på min barndomsvän Jesper som satt fast på tåget i Märsta pga. banfel i Väsby.
Fyfan, ibland så bara måste man älska SL.

Anywho! Vi promenerade hem efter att han  väl kommit fram. Så jag fick  min dagspromenad. Däremot vart det lite synd i form av glass *slår sig själv på fingrarna* men imorgon är en ny dag en ny promenad och förhoppningsvis ett träningspass.

Efter båda lunch , middag och film + serier sitter vi två tröttskallar i soffan och ska dra igång en andra film.
Vi ska se den omtalade "Shutter Island". Kommer nog skita på mig rent utav sagt.  Men det är det väl värt.
Har man sett skiten iaf ;)

Låter er veta betyget på filmen sen! 

Jag har iaf haft en underbar dag so far, och jag hoppas Jesper kommer på besök oftare för han är alltid saknad.

XoXo Joss

transformation!

Jag känner verkligen att jag behöver en förändring i mitt liv. Det enda jag gör är sover, sitter, och deppar!
Saker som jag tänker göra framöver är:

-nästintill helt sluta med godis , speciellt i veckorna! Ska försöka äta mycket frukt, och popcorn om jag får riktiga abstinensbesvär
-ta en promenad som minst varje dag!
- försöka göra saker även om det innebär att städa eller duscha och sminka mig lite!
- söka mer jobb än vad jag redan gör!
- Jag ska försöka göra klart hallen och sovrummet som vi hållt på och målat i flera månader och inte kommit någonstans med. Om Stefan är för seg gör jag det själv! Jag vill verkligen få det klart så vi kan sätta upp hyllor och göra det lite mysigt där inne.  Just nu känns det som en lagerlokal med en fancy tv och en svart vägg. *suck*

Håller på och tvättar och nu är första omgången klar så måste ner och hänga upp den!


XoXo Joss



Ge mig 500kr!

Ja ge mig det! Jag hade förlängt håret innan jul och det var snyggt! Men det förstörde mitt hår , så nu har jag sett det som mina kompisar har vilket kallas för clips som är som hårspännen fast bättre. Du tovar till håret och kör in dom och de sitter!

Vill ha :(!

http://www.tradera.com/CLIP-ON-LOSHAR-100-37-AKTA-%C3%8DNDISKT-REMY-HAR-01B-SVARTBRUN-auktion_341462_110303816


Där är det håret som skulle passa mig.


XoXo Joss


Thoughts can drive you crazy!

Hej folket! Jag är ledsen för att jag kanske inte skrivit särskilt mycket alls på sistone. Det har sina anledningar.
Sen så bör inte ens blogg vara den enda informationskällan till ens liv. Utan telefonen är en underbar uppfinning, ni borde testa den någon gång..

För övrigt har jag sökt ca. 25jobb nu, och hoppas att något av det kan bli något!
Sökt : Receptionist, kundtjänst, office assistent, redigerare typ framställer text dokument etc, diskare, lokalvårdare.

Många jobb har jag inte kunnat söka pga. att kunna tala finska är ett krav. (grymt grymt)!

Jag vet att något av det jag sökt kommer ringa och anställa mig, men det är jobbigt att vänta och väldigt nervöst.

Sen mina vänner så ställde jag mig på varje kvinnas fiende (vågen) idag och jag kan ju ta och berätta att det gjorde inget bättre. Jag borde låta bli den, slänga den eller så.  Jag ser inte ut att väga så mycket som den visar så varför ska det betyda så mycket vad den säger? JO, för det bara gör det...

Så nu blir det till att äta kött och sallad ett tag framöver , och träna i form av simmning , gym, promenader som aldrig förr. Är trött på detta helvete nu ska det bort. Jag är så glad annars och vikten är något som alltid lyckas knäcka mig och har alltid gjort även när jag vägde 55/65kg ett par år sen.  :/
Varför man fokuserar på sin vikt på ett sådant negativt sätt kan bero på olika saker och är alltid olika från person till person.  Mitt sitter mycket i min barndom , och mitt sätt att se på mig själv överhuvudtaget.
Mitt problem är att jag försöker gå ner för att göra andra nöjda med mig, men när det egentligen är jag som ska vara nöjd.  OKEJ det är för min egen skull också men försökte beskriva principen.
Jag bryr mig för mycket om hur andra ser på mig. Istället för att fokusera på vad jag vill se hos mig själv.
Kan avslöja att vad jag vill se inte är så mycket bättre, snarare värre att fokusera på.

Jag ska de kommande veckorna kämpa emot att släppa alla fördomar jag bär på om mig själv, och bara fokusera på en hälsosam livsstil och försöka komma ut mer och göra saker som aktiverar min kropp. 

Jag tänker inte lita på att någon av er  hjälper mig, för varje gång jag litat på att ni ska träna eller promenera med mig så har det ofta slutat i ingenting. Nu får jag sätta fart själv. Vill ni hänga med och göra något åt era egna mål så varsegod. Otherwise I chose to do it alone.

Snart får jag pengar ifrån mitt senaste jobb och det känns bra eftersom många av mina kläder gått sönder och blivit för stora. Stretch kläder blir ofta större efter ett par månader. Även om man försöker krympa dom.
Kommer behöva köpa; kjolar, bra linnen, strumpbyxor, jeggins, ballerinaskor, gympaskor, cardigans, eventuellt busskort om jag fått jobb vid det laget. Sen ska Stefan ha 4000 av mig.

Jisses.  kommer ha lite pengar kvar iallafall 2000 kommer gå åt folks fester eftersom många fyller år nu.
Resten kommer sparas.  Räknar med att 4-5000 hamnar på sparkontot.
Och uttav dom kommer jag så småningom behöva till ett förlängt gymkort kostar 2400.  *suck* men då har jag iallafall 6månader längre att träna och komma i form under.


Nu har jag snackat så mycket ekonomi och vikt tråkigheter att jag spyr på mig själv!
Vad har hänt i alla andras liv?

Positiva aspekter:
Går bättre med Stefan
Bryr mig inte lika mycket om den delen av familjen som inte hör av sig.   (gråter ibland men har det mer under kontroll nu)
jobb kommer snart vara i hamn
Kommer få träffa min underbara Jesper på Onsdag!

Jag vet ärligt inte vad mer jag ska säga. Jag känner mig rätt tom numera.



XoXo Joss




=/

Sorry guys! Har ingen vidare uppdatering åt er ännu. Inget nytt jobb, inga nya händelser.
Det var en underbar Valborg iallafall. Tack tjejor! Kan vara snäll och bjuda på lite sånna bilder iaf.

Take care. XoXo Joss







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!