Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

SMS-inlägg

p101210_22_11000 (MMS)


K

p20-01-11_23_05 (MMS)

K


Karma existerar!

Yes , I believe in karma just as mutch as the caracter in "My name is Earl"

Jag tror på att allt vi gör i vårt liv det speglar vilka vi är och kommer tillbaka senare i livet gott om ont!

Jag har nu fått belöning för mitt svett och mina tårar. En heltidstjänst på Uniflex, en intervju om en annan heltidstjänst på en lunchresturang i Södertälje som jag ska ta idag. Är det inget att ha har jag ändå min heltidstjänst på Uniflex nu. Kommer att klara mig mycket bättre nu , och kunna göra mer med mitt liv. Resa lite mer mm.

& dessutom får jag komma hem idag till mitt eget place, riktigt skönt faktiskt.
Det har varit härligt att vara här med för det mesta iallafall, men min lägenhet är mer central och något jag inrett och byggt upp! Ska verkligen städas och göras iordning där nu alltså! :)

nej nu har jag tyvärr inte tid med er mer måste hitta skölja av mig och sminka mig lite lätt innan jag drar iväg på resturang intervjun!

XoXo Joss!

Spelhysteri, och oändlig lathet!

Är det bara jag som inte förstår hela grejen med att "lana" , och spela ett spel i en hel dag utan paus.
Visst jag är inte helt emot alla spel i hela världen, jag gillar själv enkla spel på jesper.nu eller Facebook när man har riktigt jävla tråkigt, men inte annars.   & ska man spela så räcker väll ett par timmar?
Måste det dras ut till åtta,nio timmar ?

Sen det här med att sova bort hela dagarna, javisst jag gör det ibland jag också, men inte till fyra , fem!
Sen gör jag hellre något med någon än att sitta hemma hela dagen och inte göra ett skit.
Men de flesta av mina vänner verkar inte dela den åsikten alltid, och aldrig när jag känner så.

Nu låter allt detta så himla negativt men det är inte meningen att det ska framgå så. Jag bara skriver av mig.

Detta resulterar i att det inte händer något i mitt liv om inte jag vill supa med folk på helgerna.
Ibland får jag träna med mina kompisar eller så händer det att jag & sandra gör någonting. Jag undrar bara vart resten är och varför dom inte också kan höra av sig from time to time.
Jag jobbar,sover,äter , och kanske tränar en tre gånger i veckan oftast en gång och en gång på helgen.

Sen efter den 25 går jag ut en gång med en kompis. Efter det händer det en massa saker jag inte kan dra med på, och jag blir sittandes hemma.
Det finns liksom ingen längre som bara frågar mig om jag kanske vill ta en promenad. Jag skulle älska att promenera med er och bara snacka...

nej nu blir det mer o mer negativt så jag tror jag slutar skriva nu

Over and Out

Söndag!

Tjollahopp. Som ni ser har jag dragit bort min header den var inte ordentligt redigerad och det har inte synts på min dator hemma. Så nu är den väck tills jag kommer på något annat jag vill ska vara där.
Bytt min visningsbild också så på så sätt är det kanske lite trevligare redan att titta in här!

Idag är det en sånhär riktigt seg söndag då man verkligen inte gjort någonting eller kunnat göra något speciellt heller för den delen. Jag hade önskat att någon kompis skulle nappa eller höra av sig självmant, men så blev inte fallet.
Så allt jag gjort är ätit frukost,målat naglarna och funderat på en dusch ett bra tag nu! Tråkigt? ja.

Har lagt upp en massa bilder på FB också, haha, suck.

Men jag ska nog duscha nu och sen försöka bygga någon mat, imorgon är det jobba jobba jobba igen!
Måste även försöka för allt i världen att hinna förbi försäkringskassan, hur länge dom nu har öppet.
Måste kunna få bostadsbidrag och stämpla halvt arbetslös. Ska försöka fixa det imorgon, kanske livet blir lite enklare tills jag hittat mitt heltidsjobb. Söker som en dåre fortfarande.

Over and Out!

tack!

Det värmer att mina vänner som exvänner fortfarande bryr sig och försöker hålla reda på vad som händer med mig.

& Emelie
ja jag har sagt allt  detta till honom 700gånger om, men han verkar inte vilja förstå hur mycket han betydde och fortfarande betyder oavsett omständigheterna som är just nu.

Annica, Ja jag anser detsamma. Alla förtjänar att vara lyckliga. och efter så pass mycket tillsammans så tycker jag att man oavsett vad man känner just nu i vrede ska glädjas åt den andre. Jag kommer säkert känna svartsjuka pga. att det har varit han och jag sen också. men jag har ju mitt nya liv att bygga på nu, och då kommer jag glädjas när han lyckas att äntligen göra det själv också.

"man kan inte ens höra en kamel bröla i den här öken"

Ja det rullar minst sagt små dammbollar på den här bloggen. Får be om ursäkt för det ännu en gång.
Jag har varit på semester i Spanien i en vecka och kom hem den 1Februari här.
Mycket förändringar har skett i mitt liv, och jag pratar inte längre med den människa som kommit att betyda mycket för mig under tre hela år. Sånna här aspekter får ju den konsekvensen att man kanske inte alltid känner sig så manad att logga in på sin egen blogg, utan man strölöser vännernas istället.

Well , jag vet inte om man kan uttrycka sig som så att jag är tillbaka riktigt ännu, men jag ska iallafall försöka.

Jag har som sagt i juni år 2010 flyttat ut till eget boende som ni redan vet sen länge, där dom nu renoverar mitt kök smått och mitt badrum pga. fuktskada detta har tagit dom tre månader.. vilket är absurt men sant.
Nästa helg får jag äntligen komma hem igen.
Har under tiden bott hos mitt ex ett tag, men när vi gick isär där under November kände jag att jag inte längre kunde bo där även om det var okej från hans sida sätt. Tyckte det kändes som utnjyttjande av känslor mm.
För jag är väl medveten om hur svag man är fortfarande för varandra efter en breakup.
Jag tog mitt pick och pack efter en vecka och flyttade över till en då vän bara , Milo.
Vilket jag höll tyst om, pga. mitt exs misstankar. Hans misstankar och det han fortfarande tror är helt felaktigt. Jag var aldrig vilket i bibeln är som att döda sitt äktenskap/förhållande. Otrogen.

Numera har jag varit tillsammans med Milo i två månader. Varför det gick så snabbt är pga. att det varit så dåligt mellan mig och exet så pass länge att när det kom något färskt underbart och nytt så tog jag chansen direkt att må lite bättre igen. Sen att han hatar mig för det, får stå för honom.
Jag ångrar ingenting som skett de senaste 3åren. Dom var värdefulla för mig och jag älskade honom djupt. Det gick åt helvete vad kan jag mer säga. Det betyder dock inte att jag spolade ner det i toan genom att vara otrogen för någon sådan person är jag inte.

Jag säger såhär skulle han finna någon som möter honom halvvägs i allt, klickar med honom i sängen,mentalt, och känslomässigt så skulle jag vara mer än glad för hans skull.  Människor, får man nog säga istället för bara "killar" funkar tyvärr inte alltid på samma sätt. Alla är inte lika öppensinnande ,godhjärtade och trofasta.
Det är tyvärr livets hårda skola.

Eftersom han troligen läser det här, sitter och irriterar sig och tycker att jag är ett svin så vill jag bara säga att:
Du har sårat mig mer de senaste två månaderna här än vad jag någonsin gjort de gånger jag tagit upp beslutet om att göra slut. Det svider och skär i mitt hjärta att du kan tro något så elakt som att jag varit otrogen mot dig.
Jag gav dig allt, jag flyttade hem till dig i södertälje där jag endast hade ett fåtal vänner. Jag lämnade mina två barndomskompisar,min mamma, min farmor , och mina farbröder hemma i Mariefred och flyttade till slöddertälje för att satsa gärnet.   Du har rätt i att det inte alltid var dåligt mellan oss. Det var det inte. Men mot slutet var det inte särskilt många bra tillfällen och sista droppen landa i flaskan som redan var bra full, och det var dags att gör slut. jag älskade dig innerligt, och in i slutet. Jag var villig redan efter 1,5år att förlova mig med dig.  Detta kallade du för en trend och tyckte vi skulle vänta. Väntan blev lång och problemen många fler.
Du får kalla mig , oss vad du vill.  Men i slutändan vet du likaväl som jag vad som hände och vart problemen låg.
Vi försökte hedersvärt men det fungerade inte i slutändan , det har ingenting med milo eller någon annan att göra för hade det haft det kunde jag dragit för länge sen.  Jag kommer nog alltid att älska dig lite smått eftersom att vi gav varandra så mycket under dessa år tillsammans. Jag hoppas du kan inse dina fel och brister någon dag.
Lära dig ordet förlåt jag hade fel, och sluta hata mig. För jag hatar inte dig det minsta. Jag får en tår i ögat bara jag tänker på hur du måste må. Jag kommer förevigt värdera våra minnen, men nu är det dags att bygga nya.
Min resa har redan börjat, jag hoppas du får kraft och ork att lita på någon så mycket att du kan börja din snart.
Your truly and forever Jossan. </3


Hela det här stycket var något jag behövde få ur mig, snurrar runt i skallen på mig varje dag.

För att återgå till lite uppdatering så kan jag lägga in lite fina utsiktsbilder ifrån Spanien, och även visa lite bilder ifrån en foto - shoot jag och Sandra var på igår. Dyra dyra bilder och inte jätte bra heller. Men onödigt att spilla 4 timmar på ingenting i Stockholm så jag köpte ett paket ändå!

Övriga noteringar : jag är lycklig, jag trivs, jag försöker träna, söker nytt jobb fortfarande, älskar igen, träffar mina vänner mer, min familj också

Enjoy!

XoXo Joss
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!