Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Hahahahahaha

p181110_15_41000 (MMS)

Hahahahahaha


lycka före samvete?

Ja det är verkligen frågan.  Vad är det man SKA lägga energi på? Att vara lycklig eller, att ha ett för bra samvete och sätta sig själv i andra hand?


Jag tror starkt på det första!
Därför drar jag idag till en kompis och bor där tills dom renoverat klart.
Vi behöver distans, vi behöver inse!

Det känns jobbigt, jag darrar hela tiden, kan knappt äta. är hungrig, är inte hungrig. Äter inte.
Igår fick jag en skagen macka av Milos som kollade så att jag åt den.  Vad är det för fel på mig?!

over and out!

Rehab!

Jag har gjort det förr och jag ska göra det igen. Gräva ner gammal frustration och irritation. För att ersätta det med lycka och mål i livet.  Jag tänker inte nöja mig med mindre längre.
Tro mig det har varit underbart ändå och jag har lärt mig mycket om mig själv och det som heter "leva" tillsammans.
Ibland räcker det inte att älska någon om det inte fungerar med allt annat runtomkring känslorna.
Jag vill göra mer tillsammans, inte ha massa tjat och gnat.  Jag är en enkel människa med en bestämd livssyn.
Delar han inte den blir det rätt svårt. Oavsett  hur mycket jag önska att det inte vore så , så fungerar det inte längre.
Kanske hittar man tillbaka , kanske inte.  Men en sak är säker. Jag behöver bygga på ett nytt kapitel i mitt liv.


Igår så var jag och träna med Sandra för andra dagen i rad. Körde igenom alla stora muskler i kroppen och rätt bra med motion. Imorgon kör vi igen. Idag tog jag en vilodag.
Jag tror inte det kommer synas stora siffror på vågen direkt men vi kommer nog få fin form rätt fort.  För jag känner redan nu hur man slimmar till sig vart efter. Riktigt härligt.

Har bokat in ett uppdrag med andra företaget nu också. går allt som det ska kanske jag kan få ihop 1500 utöver min 9-10.000 iga lön ifrån uniflex varje månad tills jag har nytt jobb.


XOXO JOSS

Beslutet är taget!

Yes friends. its made. its final.  men det suger!
Det har varken sjunkit in eller varit lätt att ta. Dock är det inte meningen att sådana saker ska vara enkla heller.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. NÄR jag älskar någon gör jag det helhjärtat och all in. Det finns inga mellanting. Det finns ingen som går före.  Men när jag inte orkar mer så är det för att jag försökt allt. Och orken har runnit ur mig.
Det finns inte något eller någon som jag älskar som jag inte ger allt för.


Nu ska jag lyfta upp mig själv ifrån rännstenen och gå till gymmet där Sandra väntar.
Vi ska köra extremt mycket motions/fettförbrännings uppvärmning för att sen stärka lår/röv, och magmuskler med maskinerna! 
Wish me luck! Nere på 112cm runt magen gått från 117.

Jag ska satsa mer på mig själv nu!  Har även kontaktat mitt föredetta deltidsjobb som matvisare. Jag skiter i att jag hatar skiten, jag behöver få in den där 1000-2000lappen i månaden! 
Får ta typ Söndag och jobba ibland så är det bara, och onsdagar ledigt ifrån uniflex och återhämta styrkan igen.


mer uppdatering senare.
Skönt att jag har vissa personer som får mig att le när allt är mörkt. <3

XOXO JOSSHaha. Kreativt

p101110_15_43000 (MMS)

Haha. Kreativt


Pigs! Jävla...

p101110_11_23000 (MMS)

Pigs! Jävla...


Ett förstaklassigt klantarsel!

ja det är exakt vad jag är ibland. Har lyckats få självförvållade blåmärken över hela högra låret efter städvagnen på jobbet denna vecka. Eftersom helvetesvagnen inte vill över trösklar utan att man måste göra på ett speciellt sätt för att få över den!
Sen förstår jag för allt i världen inte varför man medvetet lämnar bajs i toan och går ut och ler.  Vi må städa toaletterna men vi är inte där för att städa bajs. Utan för att spruta runt lite medel som håller det fräscht och doftfritt bara.  Riktig jävla vuxendagis är vad det är.  Värst av alla är dock D-gubbarna!

Förutom lite ventilerande, så tänkte jag bara  meddela att jag inte kommer på hemma på säkert en månad då dom håller på och renoverar i min lägenhet och det är ett stort hål i mitt kök, och ett i badrummet. De ska bara få bort fukten så kaklar de om målar om i kök,badrum! Nya skåp förhoppningsvis också..  blir iaf nya golvmattor. mörka hoppas jag! De gröna är ju gräsliga. Dock får jag stå ut med en grön i sovrummet tills stambytet sker!

Det blir bättre hur som iallafall, eftersom dom lovat att dom ska göra detta ordentligt när dom ändå är igång!
Återstår att se! Är för tillfället hemma hos Stefan tills jag får tillbaka min toa haha..

Jobbsökandet går segt men hoppas på att hitta en lösning snart, har till och med kommit på den brillianta idén att jag ska gå scania-gymnasiet haha, läsa specialkurserna som är bara bli klar på något år och fortsätta jobba.  De som går /gått den får pengar under tiden eftersom dom jobbar på scania under tiden. Ska ringa tillbaka till den gubben som kunde svara på det imorgon.  Jag bryr mig inte om att det är omtändigt. mer färdigheter på papper och mer pengar, ett fast jobb efter.  värt?  I think so.  Sen är det bara att slita satan till jag hittar något bättre.

Problem problem, finns det fan gott om. Vet inte riktigt ut eller in när det gäller en grej.. Men vet vad som vore bäst för mig! Man kan inte alltid ta hänsyn till alla andra, mitt problem ligger i att jag bryr mig så mycket om folk.
Ah även detta löser sig snart!

Hoppas tjejorna får en härlig kryssning, ledsen  att jag iallafall inte kunde hänga med.
Ni andra keep up the good work,reading.

XOXO JOSSLokalvård imorgon. Mums toaletter!

p03-11-10_12_38 (MMS)

Lokalvård imorgon. Mums toaletter!


Jag & Rosie under tjejkvällen i våra ansik...

p06-11-10_23_53 (MMS)

Jag & Rosie under tjejkvällen i våra ansiktsmasker!


SMS-inlägg


Girls night gone BAD!

Det kan man lugnt kalla det!   Jag, Lauri, Sandra, & Rosie har tjejkväll hemma hos Rosie!
Hitills har vi ätit god mat, spelat två olika sällskapsspel. Ätit gurka, morötter med dipp. & kört en vild sanning och konka.  Där diverse saker kommit fram och andra saker ballat ur! 
Jag har tyvärr ätit DOVE:s gurka och grönt te lotion , en tesked.
Sandra en tesked jord.
Laura har slickat på Sandras tå!
Rosie har boob flaschat sina grannar.
Sandra har springit runt och skrikit att hon är kåt. etc etc. 

Låt oss bara säga att det går tillbaka till att spela cluedo, som är så jävla kul när man lärt sig taktiken man kör efter!  vi skulle sett på PS. I love you också. men än är natten UNG!

Men jag får fan lägga mig senast fyra halv fem oavsett om dom sitter uppe för jag måste pallra mig hem senast efter två. För på Måndag kliver de nya vaktmästrarna in och swings away med slägga i mitt kök och badrum , så blir en vecka hos Stefan.

Nu ska jag återgå till vår spel och flippa ur kväll.

Have fun where ever you are, and what ever you are doing.

XOXO JOSS


Det är helt sinnes!

Ja det är fan vad det är! Det är helt sinnesjukt hur mycket skit vi människor hittar på.
Nu har dom lyckats ännu mer i utvecklingen av android människor.  Men är jag den enda som är rädd att film kan bli verklighet?? jag är lite rädd av mig ibland men all framgång är inte alltid bra framgång?

Take a look


Låt låren brinna och svetten rinna!

Tja!  Ja det kan man minst säga. Är det något jag är bra på så är det att ta ut mig när jag väl är på gymmet.
& nu har jag fixat så att Sandra kan få ett gymkort där och slippa betala tills hennes bidningstid på wordclass gått ut!
Super tycker jag! Vi är många som tränar på sydpoolen så lets go hey ho. Vi kan gå allihopa eller två och två.
Kan eller vill inte den ena vill säkert den andra. Vi fixar det här tjejer!
Framförallt note to myself: you can do this joss, done it before, come on, show your true spirit!

Schitzo much? NEJ:D!

Så nu är det raka bene, borsta håret, packa ner smink och skor osv sen dra sig till wordclass och säga upp sandras kort där. Sen kör vi hårt på sydpoolen!
Först blir det ett lation pass 18-19 sen lite gymrepetetioner och konditionsträning 19-20 ^^.

Jag kommer dö påväg hem , men det kommer vara värt det i längden!
Uppdaterar mer ikväll. Detta blev lite väl hastigt och lustigt.

Skynda skynda.

XOXO JOSS

Försenade Halloween pics!


Im sorry, sorry,sorry!   Nu kom dom till sist iallafall, de omtalade picsen som skulle uppladdas.
Vad är bilder utan lite uppdatering kring kvällen i sig?
Jo, kvällen startade som sagt hos mig, och vissa sa att dom var snabba på att göra sig iordning så såg till att göra det i sista minuten. men jag vet jessi dom där linserna var ett HELVETE att få i. övrigt är hon snabb:D
Sen gick vi och tog ut pengar och drack en extra cider var, träffade på en som var blue man group, en som ville föreställa självaste ringen i sagan om ringen. haha ! Alla tiders.
Lång kö intill krogen vilket sänkte peppen ännu mer haha! Det gjorde inte saken bättre att hela mitt crew var på olika fester, olika krogar,pubar osv. & där står jag och jessi ensamma och dansar.  Tills vi mötte några roliga krabater vid toaletterna på nedervåningen.  En jobbarpolare till asko , Milo och en ben-man! Då jävlar kom peppen tillbaka efter ca. 20-25minuter^^
Var en relativt lugn kväll men inte för alla vi dansade på glas kan jag tillägga.  Alla verkade tappa sina jävla drinkar hahaha.  Blandannat fick jag en skvätt över benen och precis innan stängning råkade ben-man ha ut min gratis drink ifrån min irländare på golvet/min klänning.  Glaset krossades oh yeah mer dans på glas. Hardcore.
Nejmen jag vart mest sur för jag kände mig ännu dräggigare. Ben-man räddaren som han var hela kvällen insisterade att jag skulle ha nytt dricka och fick välja vad jag ville.  Jag blyg som jag FAKTISKT kan vara tog billigt och enkelt smirrenoff. Den hann jag knappt ta två klunkar ur innan de ville att folket skulle ut.  Vi tappade bort mormor och ben-man och blev fast med folk jessi kände utanför på gatan. Krogpersonlaen började bokstavligt talat spola trottoaren ifrån människor. hade vattningaleggins till knäna.  En kompis till Linda, typ arbetskamrat blev plockad av polisen och saker började hetta till så jag sa åt jessi att nu drar vi.
Skulle nämligen möta upp henke för lite nattprat och en kram. Sagt och gjort!
Jessi skulle dra men sov över iallafall, och vi hade jätte skoj! Tack för en hyffsad kväll gumman.

Nu får det bli mer uppdatering en annan dag, men där har ni kvällen iaf.
Ska fortsätta fira min månadsdag med Stefan <3

XOXO JOSSJessi med Mormor Milo! coolaste duden på hela kvällen besides ben-man! haha duon!


Lullig för tillfälligt uttråkad Jag!

Bosse the munk och jag!

Han sa att dom skulle smaka gott... ^^

mormor Milo, vampyr jossan, Ben-man min räddare i nöden på krogen!

Jobb..jobb..jobb jag vet att jag glömt ...

p03-11-10_12_39 (MMS)

Jobb..jobb..jobb jag vet att jag glömt att lägga upp bilder men det kommer idag efter jobbet. Xoxo joss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!