Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

One step forward and two steps back.

Ja rubriken säger då allt.
Jag har slutat på ännu ett jobb, och jag vet inte varför inget går som det ska.
Det har aldrig varit att dom känner sig missnöjda med mig, utan jag blir alltid besviken på jobben , eftersom jag alltid lyckas ta jobb utan att tänka två gånger innan.

Däremot ska jag återgå till mitt extra jobb med fast lön som jag hade tidigare. Fick bra betalt märkte jag när pengarna rullade in, så även om det är rätt tråkigt vissa gånger får jag bita ihop och köra. Vill inte ner i den svackan igen när man inte har pengar och aldrig kan göra något med någon.

För övrigt ligger flytten på is, dels för att jag inte har heltidsjobb längre, men även pga. att det går så bra mellan mig och Stefan nu att jag verkligen inte vill göra något förhastat.
Jag trodde vi behövde distans, men det vi behövde kanske bara var a smack in the face, för att vakna och se varandra!
Redhead again?

Hej allesammans. alltså jag saknar mitt röda hår grymt mycket.
Jag vet att jag lovat min mormor att spara ut , och morfar.
Stefan tycker också jag ska det. 
Men alla dom tycker jag passade i rött också? So whats all this fuss about ?

Vi får se vad det blir ska iaf bli moccabrun eller diskret röd.

Cya! ska powerwalka bort till willys nu!

XoXo Joss

Oioi!

Nu såg jag precis att jag inte fixat klart med designen men det kommer sen när jag har tid och ork.
Jobbar faktiskt numera. Det är stor skillnad mellan att plugga och jobba. Visst när du jobbat dina nio timmar är du klar för dagen men då är du också helt slut vilket resulterar i att du inte gör något annat resten av kvällen förutom att äta lite och sen gå och sova.

Så designen på bloggen, och träningen har det inte funnits tid för.
Ska försöka satsa på ett sim-pass åtminstone imorgon. Om det inte blir så ska jag minst ha tagit en promenad idag och en imorgon medens solen är framme.

Jag måste komma i form!

XoXo Joss

Tandvärk is a M*tha*ucker

Ja eftersom jag anser att det ordet är lite väl att ta i egentligen så halv censurerar vi det.
Men jag tror inte jag behöver säga så mycket mer än det faktiskt.
Lagade nyligen en tand för ett par månader sen min andra lagning eller första? minns inte någonsin iallafall, nu har jag goda skäl att tro att under den lagningen är det nu ett nytt hål.   Great, you sertenly did your job? *not*
Jag kanske inte religöst borstar tänderna det gör typ ingen, men jävligt ofta iaf varje morgon och varannan kväll.
Vi är alla trötta ibland och bara lägger oss utan tanke på gaddarna. Erkänn..

Anyways skulle ju inte säga så mycket om det haha där ser ni hur det gick, det gör iallafall jävla ont när det ilar så fort man tuggar längst bak eller nuddar med tungan så imorgon ska jag ringa folktandvården och boka en tid , då dom ännu en gång kan få bedöva mig så att halva ansiktet känns helt förlamat.  


GUD JAG ÄLSKAR ATT GÅ TILL TANDLÄKARE! <3

Nu ska jag upp om 6timmar så dags att borta tänderna och däcka på huvudkudden.
Imorgon är en lååång dag.

Toodles.

XoXo Joss

fågelkvitter och sol, vår?

Godmorgon!

Jag vet inte om man ska kalla det vår ännu. Vad tycker ni?
Jag menar kylan är ju kvar fortfarande till viss del, iaf på kvällarna!
Däremot så har vi fått mycket sol kring lunch och eftermiddagarna.

Svårt att bestämma sig tycker jag, men om jag skulle kalla det något så är det iaf inte vinter så det måste vara vår.

Igår vad jag över och firade min kära mormor. Utav oss fick hon en fotoram med tre bilder där hon skrattar på olika sätt i svartvitt och redigerade så de såg antika ut. Vi slängde till med en bukett rosor också! Sen fick hon ett utdrag av det jag skrev på bloggen igår som personligt brev. Det fick hon däremot inte läsa för hela tjocka släkten utan det var menat för henne only.
Jag hoppas verkligen att hon gillade presenterna:)

Idag var första gången på länge som jag vaknade av mig själv tidigare än 11. Måste säga att det var sköönt.
Nu ska jag fortsätta redigera den här bloggen, och sen göra linsgryta för halva veckan! Ska nämligen försöka köra det lite.

XoXo Joss

Grattis Mormor!

Oj, peops. Jag vet inte vart jag ska börja när det gäller att berätta om min mormor men jag ger det ett försök.

Min mormor!
Hon har alltid varit den att ringa om allt verkligen gått åt helvete med hälsan.
Hon är alltid den som oroar sig mest om sjukhus kommer på tal, och kommer alltid vara den som satt ett utav de största spåren i mig. Hon och morfar. Dom två underbara människorna kommer sitta bredvid min farfar i mitt hjärta.
Det låter sjukt kanske med tanke på att min farfar dog för snart 11 år sen.
Men han har aldrig lämnat mig. På riktigt! Jag har aldrig varit den som tror på ett liv efter döden tills för ett par år sedan då jag började drömma drömmar och känna saker. Vad ni tror på och vad ni anser är alldeles upp till er själva.
Personligen så kan jag säga att ; min farfar är med mig åtminstone en gång per dag!
Jag känner honom i rummet jag är i, jag känner  en hand på axeln och jag känner mig iakttagen.

Min mormor fyller idag 65år , och för mig så känns det som hon fortfarande inte passerat 50.
Men det är födelsedagarna som vi faktiskt påminns om att vi åldras.
Snart kanske inte min mormor finns hos mig, tyvärr finns den hemska sanningen att mina barn i framtiden kanske inte hinner träffa henne. Däremot ber jag till någon högre makt då jag är ateist egentligen, att min mormor får se sin 100:e födelsedag. Just för att hon är en så pass underbar själ, att hon gjort sig välförtjänt av ett fullgjort liv på jorden.
Jag vill att mina barn eller den jag gifter mig med SKA ha träffat min mormor, så att han vet om hur hon var när jag pratar om henne. Jag vill inte ha en främling låtsas skratta åt historier om min mormor, utan det ska vara äkta.
Hon ska finnas hos dom också. 
Jag älskar alla minnen jag har med min mormor och morfar ifrån Finland. Vi åkte dit varje sommar fram tills jag fyllde 16år ungefär. God should know I miss it! För det var dom bästa sommrarna i mitt liv.  Alla badstunder.
Alla morgonstunder.  Framför allt kvällsstunderna då vi alla sa godnatt i kör.
Det spelade absolut ingen roll för mig att det varken fanns en tv, dator eller någon form att teknologi förutom en radio på batterier. För jag var där med de bästa människorna och det var allt som räknades.
Det var så underbart att basta nästan varje dag , tvätta sig i havet, ligga i hängmattan, och läsa ur flera böcker.
Jag minns att inpå halva tiden började jag längta hem, men när det väl var dags att åka ville jag inget hellre än att stanna kvar på ön.   Katjasaari i mitt hjärta. rentutav sagt. Min mormor är nog även den första som dragit ett skämt och sen glömt bort det i flera år för att sedan avslöja att det var ett skämt. Jag minns det såväl , det var en dag på katjasaari och vi diskuterade härkomst, och min mamma inklusive min mormor säger helt plötsligt att det av mig som varit finskt blod egentligen är ryskt. Detta hemsökte mig i flera år tills jag tillslut sa till mormor att men varför säger du att vi är finnar när du sa att du är adopterad ifrån Ryssland. Haha. Det tillåts att sägas och skrattas åt för så dum var jag att jag gått på det i flera år.
Några saker till som jag alltid kommer bära med mig om mormor är alla hennes smycken som hon jämt bär.
Guldlänkarna som jag alltid frågade om när jag var liten.  Berlocken som jag alltid ville öppna men aldrig fick tills en dag då den önskan gick i uppfyllelse och inget var däri. Det röda läppstiftet, det krulliga håret, de gråa lockarna, de röda naglarna, och pannkakorna!
Kristina Raija Nilsson, är en av få som alltid tinar upp mitt hjärta när det är som kallast. Spelar ingen roll vad som hänt så får hon mig att le igen. Hon är guld värd.
Så mormor jag vill att du ska veta att jag älskar dig innerligt.  & Jag hoppas att du hemsöker mig hela mitt liv, för jag vill inget hellre.

Design!

hej folket!
Jag hade tänkt ta en annans design först , där hon är länkad i min header osv.
Men bestämde mig för att skapa en egen liknande på frihand , för det känns mycket ärligare emot de som faktiskt läser, om jag gjort den själv.

XoXo Joss

God eftermiddag Blogg-pholks!

Jag tänkte bara köra en kort uppdatering innan jag börjar att omplacera precis allt i den här bloggen.

Det blir ingen flytt till lägenheten i hamn eftersom att jag efter lite mer beräkningar konstanterade att jag inte kommer kunna bo i den när jag pluggar och ha råd att leva, så satsar på telge.se ´s billiga lägenheter.
Alla jag sökt utom en går under 3000:- i hyran och med elen. Finns en som jag sett som ligger på 3600 med allt.

Så nu väntar jag på beslut om dom!

För övrigt har jag varit hemma idag ifrån jobbet eftersom jag igår hade jordens tryck i huvudet och mådde rätt illa hela dagen. Får ta nya tag på Måndag igen! Hoppas verkligen jag får lite fler träffade kunder inför löning.
Vill visa framfötterna.

Nu ändring, sen uppdatering.

Cya later.

XoXo Joss

Kaffe paus!

Hej mina vänner.
Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera så mycket då jag har varit väldigt trött och seg på sistone.
Jobbar som sagt på heltid numera. Kan inte säga att jobba är det roligaste som finns, men har du folk som uppmuntrar dig, och försöker få dig att inte säcka ihop för din egen skull. Sprider det i sig en glädje och gör att man har lite skoj på jobbet. Allt som folk uppmuntrar en till på rätt sätt såklart gör att det automatiskt blir roligare.
Kan inte beskriva hur skönt det känns när man faktiskt når fram till folk man ringer och får dom att ta tag i sina ekonomiska frågor och komma hit. Du får sätta ditt streck på tavlan och visa hur duktig du varit!
Bästa är när dom är sura till en början men du avslutar samtalet med en leende person på andra sidan luren.

Underbart.

Något annat som är underbart är att jag äntligen hittat en lägenhet som ligger bra till i Södertälje.
Hej hå allesammans Joss flyttar till Södertälje hamn!

Oneway street till det mesta!

Om lägenheten då:
Storlek: 40kvm
Rum: liten hall, badrum med badkar, STORT avlångt rum, ett mindre kök med fönster utåt!
Hyra: hyra+el+bredband = 4200-4300:-
Våning: 0

För övrigt har jag hittat både ett bord med stolar och en begagnad 3sits soffa för 1200:- !
Vilket är alldeles utmärkt behöver jag inte handla så mycket ifrån ikea.
Kanske finns begagnade svarta talrikar etc också, men det får bli nästa projekt.

Nu? ska jag göra fler bokningar.

XoXo Joss

Happy Easter!

Påsk är bra överskattat, men det tyckte man inte när man var liten inte!
Såklart det är bra men påsk vi får godis!


Vad har hänt de senaste dagarna då?
Jo jag har fått ett skräddarsytt schema på gymmet.
Jobbat två första dagarna.
Sett Sandras lägenhet
Ätit påskmiddag med familjen.
Varit med Jesper.

och nu vilken sekund som helst ska jag börja härja i lägenheten efter något jag kan ha när jag hjälper jocie att flytta!
Vi ska bära grejer och packa upp , och möblera hennes lägenhet!


Så mer uppdatering får ni senare!
Ha det bra sötnosar.

XoXo Joss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!