Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Mini semester!

Hej alla glada! Eller?

Nu är vi i Småland, och jobbet vet om det så inga samtal klockan 7 på morgonen iaf *skönt*:)!
Känns lite tomt utan min Trixi i sängen måste jag säga, men jag vet att hon är i goda händer! (stefans syrra passar båda katterna)!
Brukar lätt bli att vi äter en massa här eftersom att de äter fler gånger om dagen än vi gör (stefans farmor och farfar) men nu har jag tagit små portioner eller "ska" ta en liten portion nu. Dags igen *puh*
Ätit två gånger redan nu och det är vad jag brukar äta och sen fika på det och nu deras "middag" aj aj stackars min mage.

Men som sagt ska ta lite så jag slipper gå uppsvälld och mätt hela tiden!

Ska bli rätt skönt att vara här tills på Måndag även om man inte riktigt får sova ut så är sällskapet och slippa jobbet bra nog för att det ska vara värt 3timmars restid hit och hem!
Nu hör jag prassel och prat i köket igen så dags att stänga av och göra dem sällskap så att de inte behöver ropa.
Är inte vana vid en tekniskt ungdom i huset , som sitter vid datorn ofta! Who can blame them? är nog rätt skönt utan det behovet då är allt annat roligare ^^

Nog med svammel för den här gången!

Over and out!

XoXo Joss

Nästan klar!

Nu har jag bestämt mig för en enkel header. Däremot så är det för kontrast skillnad mellan resten av designen.
Den vart lite luddig och suddig , får redigera till det vid senare tillfälle :)!

Det är redan två dagar inpå veckan och jobbet har inte hört av sig. Jag behöver minst 3dagar till inför nästa lön för att kunna göra något kul förutom att äta. Jag är trots allt ungdom och vi vill ha saker för oss som oftast kostar pengar. Denna månad är det lugnt, men jag oroar mig alltid inför nästa också. Speciellt såhär i början.

Igår var jag hos Emelie.M  det var trevligt och välbehövt. Jag fungerar liksom inte riktigt utan umgänge. Är så social av mig att jag mår psykiskt dåligt om jag inte träffar mina vänner ordentligt. 
Dock inte varit hos mig felet ligger denna gång alls.  Får hoppas saker blir bättre. Är iallfall glad att Emelie bjöd över mig så att jag fick lite distans till allt annat. Tack gumman!

Om jobbet inte ringer mig imorgon kommer jag att ringa och ta veckan off, för att åka med Stefan till hans farmor och farfar i Nässjö. Tror det kan vara bra för oss att komma iväg till en den mysiga stan igen! Pluss att det ska bli så trevligt att träffa dom igen, och att få vare ute och gå med hunden deras. Älskar den lilla sparveln. 
Det kommer få oss att glömma allt jobbigt för ett tag, men väl hemma är det nog dags att ta tag i det.
Det som blir , blir och vi får hitta ett sätt att leva med eller utan varandra. Tyvärr har det gått så långt att vi inte vet ut eller in. Får hoppas vi vet vad som är bäst snart.


Anyway, idag blir det troligen träffa jocie o lina vid maren visar sig!

Nu blir det dusch iaf.

XoXo Joss

Bare with me !

Hej folket. Ja som rubriken säger bare with me, bloggen är under konstruktion. Jag kunde inte riktigt leva med någon annans bloggdesign så jag använder ramen men gör om allt i bloggen så att ägaren till designen inte anser att den inte är min. Så det kommer en personlig nu iaf!

Tar tid men det blir klart när det blir klart. Stå ut!

XoXo Joss

I wont quit life it gets better!

it has to..

Hey peops! vad har ni haft för er de senaste två tre dagarna ?
Jag har bara jobbat som en gris, svettigt som fan! Tror att vi behövde den lilla skvätten regn som kom idag.
Kanske det blir en såndär behaglig värme igen!
Kan ni tro att jag fortfarande inte tagit mitt första dopp? det är ju sjukt.
Måste få det överstökat snart, det är ju trots allt skit skönt och där jag trivs bäst om somrarna.
Men jag har väll inte riktigt haft lust med något, får skylla på det!

Nu är det bara sju dagar kvar till lön, skönt! Behövs penga klirr i kassan BADLY!
3kr på kontot och 150kr i plånkan tack vare mamma som betala igen en telefonskuld till mig. (tack)
Känns jobbigt att be om pengar. I hate it. men snart behöver jag inte det längre och stefan kan få allt han ska ha av mig.

Dessutom ska jag handla ikea hyllor, lite kläder, och definitivt gå ut och göra stan osäker åtminstone en gång innan jag oroar mig för mat. Jag behöver det känner jag.
Hoppas bara mina vänner vaknar till snart och slutar lämna mig utanför så mycket, jag har inte gjort något för att förtjäna det direkt alls. Så känns väldigt pissigt.
Men som alltid så ordnar det väll sig tillslut.

Det är nog lugnt är ju lite över 15,000 som kommer in så jag klarar nog denna månad fram till nästa 15 galant. kanske till och med får lite undansparat. visar sig.

Nu ska jag ge upp filmtittandet och lägga mig i min ensamma säng och sova så hårt som det bara går innan det är dags att tvätta imorgon bitti. 
Synd att jag inte kunde träffa emelie idag men hon har vänner omkring sig ikväll iallfall så det känns skönt, men tror jag hade behövt hennes sällskap lika mycket för hennes del som min. Skulle eventuellt ses imorgon får hoppas hon är en show och inte en no-show som de flesta andra.  Puss på det.

Nu sova sova säng säng!

XoXo Joss

Kuckiliku!

Om det finns något jag hatar så är det att kliva upp klockan halv sex efter att ha sovit bara 6 lite inpå 7timmar under natten plus gråtit hela kvällen och jobbat hela veckan. Finns inget som sätter sig i kroppen så mycket.
Det var som om jag sa åt min kropp att kliva ur men musklerna lydde inte!

Nu sitter jag här med kaffe koppen i högsta hugg och laddar inför ännu en dag av vikning och mangling! Jag kan aldrig dölja mina känslor, så lite fruktar jag dagen också. Eftersom det vart en händelserik dag igår.  Vi båda vet varken ut eller in, vi vet vad som vore bäst att göra för oss båda, men det är inget vi vill göra. Alltså är det inget vi gjort än.
Och bara tanken på att det troligen blir så får mig att gråta och känna mig extremt illamående och utmattad.

Livet är aldrig en dans på rosor, och det är de här besluten som får mig att hata att vara människa och leva det.
Man sårar sig själv lika mycket som man sårar sin bättre hälft, och återhämtningen tar månader om inte år!


Jag vill bara veta vad jag ska göra, göra det , och må bra! Men i den följden sker aldrig något.


XoXo Joss


(hann aldrig publicera detta imorse)

Design fixad via hemsida!

Ja, ni hörde rätt denna gång orkade jag inte fixa till ett själv så jag tog en annans design från en hemsida. Henne ni ser länkad nere i hörnet. Det är förbjudet att ta bort länkningen så får stå ut med att ha en annan tjejs ansikte som jag ej känner på min blogg haha! Designen vad bra så får gå. Däremot ska det inte vara hus som header ska såklart göra något personligt och slänga in där. men det blir inte ikväll.

Dagens fundering: vart tog alla sms, msn meddelanden, fb-meddelanden, telefonsamtal vägen? Är jag luft nu?

Jobb imorgon 06:50!

Godnatt.

XoXo Joss

tittut!

Hey!
Ja det var fan mig som vanligt inte igår jag skrev. Har sina förklaringar. Som jag inte tänker dra här på bloggen öppet.
Till viss del beror det såklart på att jag jobbat som en gnu, men även att jag försökt röja här hemma.
Nu har jag iallafall ett sovrum, som är färdigmålat och klart.
Nu ska jag bara få bukt med resten av stället. Ska köpa billiga svarta ikea hyllor om 12dagar då lönen kommer så att mitt vardagsrum kan få lite personality! Ska ställa ljus och kort därpå. Ska även skaffa någon form av stor tavla längra fram!
Har även tänkt införskaffa ett svart nattduksbord! Kan ju inte ha en ful stol förevigt. hehe!
Sen behöver gaderoben några linnen för 99kr, ett par stretch shorts för någon hundring, digitalkamera för 700kr och sen är det klart för ett tag framöver.  Stefan ska få hälften av sina pengar denna månad och resten nästa. Så behöver jag inte ha det hängandes över huvudet längre. *skönt*


Sen känner jag att det är dags att förändra utseendet på bloggen igen känns så ouppdaterat och tråkigt. måste fixas.
Men det blir i sinom tid när orken finns.  Nu , ska jag slänga mig ner i badet och köra lite tjejfix och sen kommer Stefan och hämtar upp mig efter han slutat för vi ska se lite film hemma hos honom.   (gud vad det känns konstigt att säga) har alltid varit hos "oss" nu är det hos honom.  Aja , vänjer mig om ett tag.

Kampen mot fetman har börjat på riktigt nu, ska fixa till min kort på sydpolen igen och fortsätta gå till och från jobbet. Kommer göra susen nu när det inte finns godis hemma tror jag! 
Kommer inte längre väga mig utan kommer köra måttbandet i ett par månader och när jag börjar känna mig nöjd kommer jag ställa mig på vågen!

XoXo Joss!


the sunlight behind my clouds.

Dear. I dont think you understand how mutch you mean to me. How mutch you move me. And probably you never will before its to late.
Say all the things we never said, be all the things you always wanted to be.  Because in the end you will wish you had...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!