Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Nej men man kan inte blogga på toan!

Nu vart ni äcklade va? Nej jag sitter inte och gör mina BEHOV, utan jag ska sminka mig och trixa för att sedan dra iväg på bio med mamsen min.
Vad ska vi se? Jo, vi tänkte köra på "Old dogs" eftersom att "Daybreakers" går för sent. Mamma är flitig och jobbar tidigt serru.

Annars då?
Annars har jag varit och tränat idag eftersom det inte blev av igår! Eller jo , jag körde min pilates video hemma vilket gjorde mirakel för magen, men idag stack jag iväg med Mickis för att simma.
Vart 30längder motsvarande näsintill 1km.
Skönt må jag säga att det var också! MUMMA för känslan.

Tänkte visa hur fin jag var bara för att jag skulle iväg och simma. Vakna drog bak luggen och satte vattenfast mascara på mig som inte alls höll i stormen vi haft idag och tydligen ska ha i 4dagar. För att avsluta med en bild hur jag ser ut inför bion:) Vad sägs? Denna gång utan att se ut som en pälsmössa. haha. GLORIOUS!

Nej tar tillbaka det ni får bilderna senare för jag har 40minuter på mig att bli klar. ojoj!
Ta hand om er! Återkommer.


Uppe med tuppen!

Jajemen det kan man garanterat säga att jag är. Klockan är nu 06.36 och vore det gymnasiet hade jag varit vaken nu iaf för att gå till skolan, men nu är ju situationen som den är och jag sökte jobb till mitt i natten.
Fick 2,5timmes sömn ungefär, men no worries, då har jag tid att ringa utbildningen,socialen,kanske lite jobb,träna vid nio/tio och ta mig en massage på spat! Välförtjänad anser jag.

Undrar bara vilken jag ska ta men jag tror det blir en 55minuters massage jag!
Är ju trots allt ryggen som är dålig inte hygienen. :)

Träningspass då, hm tror faktiskt jag slänger mig in i gymmet i ett par timmar nu när ingen typ är där! Sen efter så duschar jag och tar min massage. Får nog ta med en smoothie eller något ätbart till gymmet så jag inte drop dead efter ett långt pass sedan. Speciellt på så lite sömn nej sånna risker tar vi inte.

Vad ska alla andra göra idag?

nytt nytt!

Yes nu har jag gått på mina diet pills i två dagar hitills tappat 04,kg över natten får se vad vågen överraskar mig med imorgon!

Förutom det så väntar jag på mitt paket ifrån Ellos innehållande en ny julklapp åt min syster vars storlek i tunika var fel, och en träningsvideo!

Har dock fått min telefon ifrån elgiganten , och den är suberb!


Vad har alla andra haft för sig?
Några nyheter?

Jag ska iaf , städa placet imorgon, göra hunrastningslapp och sätta upp i varenda affär i stan, och pallra mig till badet! eventuellt sätta mig på en buss till heron för en bio med mamma också!
Vi har inte bestämt vad vi ska se än men jag hoppas på har du hört ryktet om morgans eller daywalkers.

Nu är det dags att vila sig på killens mage och somna nöjd och glad.
Gnight pholks!


Underskatta inte de gamla rockstjärnorna!


Little angels on my back!

Have you ever felt like you have angels on your back?
Got creepy chills inside your house?
Had something sitting on the bed?
Felt a warm smile coming through dough theres no-one there?
But you are never afraid because you know theyre just angels on your back?

Just because you regulary dont believe does not mean that theese things arent real.
I miss him every day.


svar!

Det var faktiskt en seriös fråga, kan inte hjälpa att det faktiskt ser ut som det.


Information:
Alias/namn Anonym
E-postadress:
URL:
Okej men du kan fortf ange namn och blogg när du kommenterar för det är rätt otrevligt med anonyma kommentarer.


Anonyma kommentarer uppskattas inte.

Anonym. om Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge??:
Måste fråga dig, men vart har du köpt den svarta pälsmössan du har på dig?
IP: 85.227.205.27
20 Januari, 02:34


Nu har jag två svar på den frågan.

1: om det var en seriös fråga , så är det ingen pälsmössa utan mitt hår i en konstig vinkel.

2: om det var en dryg kommentar ifrån den jag tror det är så , varför inte bara ge dig redan, lev du på ditt håll så ska du se att jag lever på mitt.

Some have a hard time letting go. *suck*

Time to exercise!

Hello cupcakes.

Nu är det dags igen , träna träna träna.
Since jag ska hoppa utbildningen och söka försörjningsstöd och aktivt söka jobb tills dess att jag kommit in på rätt utbildning så kommer jag ha rätt mycket dötid för mig själv och då ska det tränas har jag gett mig fan på.
SÅ har beställt en yoga och pilates video ifrån ellos, batning eller värdestabiliterings piller ifrån gymgrossisten.
För att jag aldrig ska kunna undkomma!! Men just idag är det Pilates på sydpolen som gäller klockan 19.00-20.00!
Ska bli kul! Ska börja gå mer själv , ingen har ju tid längre och jag kan inte sitta och häcka hemma.

Så vad säger ni packa packa sätta upp håret och dra? ja jag tror nog det :)


Utöver det : Ska göra högskoleprovet för att försäkra mig om att jag kommer in på utbildningen. Även om man söker innan man gjort det så har dom till juni att se vilka som ska komma in och gör jag det i mars eller april vad det nu var för datum så borde det synas för skolorna sen också och garantera mig en plats.
Så Eskilstuna, Gävle , eller Flemingsberg here I come.

För er som undrar hur förhållande ska hålla, ja det vet jag inte heller.
Vad jag däremot vet är att man måste ibland sätta sin framtid före kärlek.
Håller det så är det underbart om inte blir det till att sörja , och fortsätta leva vidare. Vad mer kan man göra?
Pendla är för dyrt.

Nu fixa sig och gå


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge??

Är det inte så man brukar säga , eller iaf de lite äldre som våra mor och far föräldrar i vilket fall som helst.
Jag håller då inte med den där tron alls! Den som väntar på något gott får ibland vänta FÖR länge.

Skolbytet irreterar mig till max, jag vill ju påbörja skiten nu, nu, nu , NU!
Fatta vad kul det skulle vara ? Om jag redan kommit in och fick påbörja det jag faktiskt vill vara med om och bli!
WUNDERBART!
Men så är det ju inte, för det funkar inte så! Utan jag måste vänta till Mars för att söka och så vet jag inte förräns i Juni vart jag kommit in, och blir det Eskilstuna ska det fixas med lägenhet osv vilket jag iof har många bra alternativ till (hemsidor) men ändå! Jag är en sådan person som vill veta allt så tidigt som möjligt helst dagen efter jag fattat ett beslut så att jag kan ordna det för mig så att jag klarar mig och trivs.
Men NEJ mina vänner NEJ MARS :(


Utöver den lilla paragrafen av att tycka synd om och klaga över sin situation så kan jag meddela att igår fick jag världens godaste godis som varit min favorit sedan jag var liten! Nämligen .... wait for it


MORMORS LÖSTÄNDER!


BARA FÖR ATT BILDEN! SE HUR LYCKLIG JAG ÄR!Är det ingen annan förutom jag som tycker att färska mormors löständer är det bästa godiset som finns besides chocklad frosseri??
ÄRLIGT??

Jag tror fan ingen kan mostå dom! Däremot måste jagt klaga på en del video butiker som säljer dom!
Ni vet man går in och är så sugen petar lite med spade och dom är STENHÅRDA, what tha fuck is that about?

Nästa gång det händer dvs, kanske den 3.0003030 miljonte gången så ska jag ställa på mig på butikskatedern och skrika : jag vill ha färska mormors löständer för jag vill ha! och springa runt med sånna i munnen.

Någon som är på?

Nej nog med detta oseriösa inlägg nu, dags för film och gissa ? kan ni?

MORMORS LÖSTÄNDER!!!!!Tupplur är ett bra påhitt!

Jag har aldrig kunnat riktigt sova i en soffa eller helt random sådär för att jag är trött om det inte är kväll och jag verkligen ska sova. Men nu idag hann jag vara vaken till fem och sen slockna jag och sov tills nu! fyfan vad härligt det var. Bör notera att jag hade Trixi på mig hela tiden sovandes med mig, för enligt henne har både jag och Stefan märkt så är det sovdags när "mamma" sover. :) SÅ SÖTT!


Ser ut som saker kommer lösa sig och det känns great! Får bara hoppas att jag slipper stå utan pengar, söker jobb som en dåre! Nästan att man vill komma in i Eskilstuna för erfarenheten av studier och bo själv. Tror jag skulle växa mycket som person , men allra helst vill jag komma in i Flemingsberg för jag vill att mitt och Stefans förhållande ska hålla. <3

Nu är det dags för Fredagsmys dvs. först ska de handlas lite frukost och goda korvar att ha i soppor, och sist men inte minst någon läsk tror jag. Är inte så sugen på godsaker men något lär det bli.
Det första jag gör imorgon är att gå till gymmet nu får det vara nog med de här fasonerna! Kommer ju förlora vikt men bli klen om jag inte bygger på min uthålighet.

Vad ska alla ni andra 30personer som läser göra ikväll?Det löser sig!

Sitter ni här nu igen? Äsch. jag ska inte säga något för jag gör ju exakt samma sak. Latar mig när jag inte borde.

Angående den där hemtentan jag ska inprincip vara färdig med snart så "it aint gonna happen for me this time"
Så det första jag gjorde när jag gick upp idag var att slå en signal till min kurslärare och förklarade hur jag tänker byta utbildning och skola helt etc, och förklarade att jag har en såndär typisk press och ångest man får vid provtillfällen. Vilket jag alltid haft problem med men aldrig pratar om. Hon sa att om det är ett så pressat läge och jag ska byta över till något annat kan jag betala skolavgiften som är 320kr och stå kvar i systemet men ta ett uppehåll/hoppa av utbildnignen och ändå ha exakt samma rätt som vilken annan student där som helst att ta om tentan, vilket jag tycker låter som det bästa nu faktiskt.
Bör ta uppehåll och kolla med csn hur det funkar när man har uppehåll om det fryses eller om man får pengar eller om jag blir tvungen att ta socialbidrag tills jag är accepterad på antingen SÖDERTÖRN eller I Eskilstuna på MÄLARDALENS HÖGSKOLA.

Jag vet att jag kommer få lån igen dessutom för Stefans syrra fick bara skriva ett personlig brev där hon förklarade att hon bytte utbildning för att det andra inte var något hon ville göra osv. Så beviljade csn hennes ansökan inprincip direkt. Sa Kristina. Så jag är inte orolig och socialbidrag får du ha sålänge du inte har csn som ger dig pengar och csn ger bara pengar om du inte får pengar ifrån socialen samtidigt. Dvs. jag kommer gå på socialbidrag som ger 3-7000 i månaden fram till juni då jag ansöker i mars till skolorna och sen den 1 juni får man reda på om man blivit antagen eller inte. SUPERB!

Så mamma du kan andas ut nu och lita på att din dotra har koll på läget. Jag tänker inte bli ett socialfall som min pappa uttrycker sig om sådana saker. Utan det är en hjälp för att inte sätta mig själv i klistret och säkra min ekonomi tills jag har lånen och allt sådant igen.

TUTA KÖRA! Har även sökt jobb så får jag ett jobb så jobbar jag istället, enklare blire inte, det gjorde stefans syrra.
Jobbade 6månader tills hon kom in på nästa utbildning. I can make it.
För kan inte plugga en utbildning jag vet att jag inte vill syssla med sen.
Så om någon vet något företag som vill ha receptionist eller hjälp med att fotografera så skriv en comment.


Nu är det dags för mig att fixa mitt hår som jag har längtat efter fick en hundring av Stefan så nu bär det av till H&M!
Talk to ya lateros.


Soup of the day!

8dl vatten
2 köttbuljongstärningar
Finmalen peppar cirka 1msk
Vanlig peppar 1 tsk
Röda linser 1dl
Gullök  1/4del av en stor lök
Rödlök 1/6del av en stor lök
1pkt krossade tomater
2msk thai kokosmjölk
2tsk timjan
Paprika krydda 1msk
1/2 falukorv

Så här gör du:
Fyll upp din kastrull med 8dl vatten och sätt på plattan.
Släng i två tärningar köttbuljong och mosa sedan buljongen i vattnet.
Vänta tills grunden kokar och så skivar du upp falukorven i små tärningar och lägger i.
Därefter skivar du iordning de båda löksorterna, och när du gjort detta lägger du i de röda linserna och låter soppan koka lite.
Linser bör enbart koka 10minuter så vill du ha din korv genomkokt så bör det göras ett tag innan linserna åker i.
Krydda med peppar,timjan, men även med paprika kryddan! Släng ner en förpakning krossade tomater för att sedan klicka i 2msk kokosmjölk. Glöm inte att i affären känna på burken om innehållet låter löst eller fast , jag använde mig av en fast kokosmjölk, lite creme fraich konsistens.

Låt nu soppan koka på låg värme cirka grad 7 om du har en bra spis.

Tid: 20-25min

Smaklig måltid!


2010 innebär skärpning och nyfunnen ambition!

Hej mina kära läsare och vänner!

Jag vet och har blivit påmind om att jag suger på att uppdatera min blogg utav urgulliga julija som själv är mästaren på uppdateringar. Önska jag kunde ha samma lust som hon att skriva av mig.
Men nu så kommer det ju iallafall ett litet inlägg. *duktig jossan*

Jag har i förrgår klippt ur alla hårslingorna så nu är jag korthårig igen tyvärr.
Hade gärna haft kvar håret om det inte vorit för tovorna som bildades i min utväxt, så nu är det tunt och kort så förhoppningsvis blir det fräscht nu när det växer ner kommer nog klippa av lite mer också även om det innebär en jävligt kort frilla, för det är så slitet! Pengarna har ännu inte rullat in på kontot vilket innebär att jag inte kan klippa mig, eller tona det till en liknelse av utväxten. Nej ta ett djupt andetag jag ska inte färga min utväxt den får vara kvar. Jag ska enbart färga det som är färgat redan. Eller ja tona det. Toning för de som inte vet går ur håret inom 3-4månader.

Just nu håller jag på att läsa igenom broady kompendiumet , och ska snart gå över till Nilhfors!
När jag läst alla tre börjar jag att skriva på fråga 1 utav tre som är min hemtentamen!
Också den sista jag gör på lärarprogrammet mina vänner! Jag ska byta över till socionom programmet med storstadsinriktning.  Intagningsnitt: 15    Grundbehörighet: Matte A,B och Samhälle A
Check check.  Med ett snitt på 11,6 i gymnasiestudier och tre avslutade kurser på 15 högskolepoäng så borde en plats för mig vara självklar. Jag måste däremot få tag i tanten som ska fixa in mig!
Så det är inte säkrat ännu, men det är iallafall vad jag beslutat.
Skolan för de som undrar är Södertörns högskola som ligger i Flemingsberg tar mig 20min med pendel och 5 minuter med buss och säkert 5minuter gång väg. Så sammanlagt 30minuter.

HÄRLIGT?!

Jag hoppas hon ringer upp mig snart!

Förutom ett byte av studieinriktning så har jag bestämt mig för att käka olika soppor framöver, alla vet ju att mat bestående av nyttiga rotfrukter, potatis och kött i flytande form , skär ner på formen! ;D
SKA även ta upp simningen på allvar nu, simma flera gånger i veckan som förr, och ta ett gympass innan varje simpass tror jag också. Får skaffa en stor gympaväska!
Hår som växer ut, drömutbildningen snart i land, bättre fysik är mina mål för 2010 och jag ska nå dom!

Har en väldigt söt nyhet också! Nämligen en ny katt! Yes you heard me! Vi har skaffat en kattunge på 12-13 veckor.
Ras: Helig Birma 40%, Skogskatt40%, bondkatt 20%
Namn: Ursprunligen Frankenstein för kattens härliga teckning men jag bytte så fort jag köpt katten och nu heter hon TRIXI , som även är namnet på Jokerns flickvän i serien av batmans filmer som funnits genom åren.

Hon är den härligaste. Hon sover hos mig , på mig, bredvid mig på nätterna. Hon ligger hos mig jämt i soffan då hon inte busar allra helst i knät också. Hon kurrar i tio minuter bara av att jag rört henne lite lätt. Hon ser ut som en liten sotare. Hon är helt enkelt de sötaste jag lagt ögonen på nu på senaste tiden!

Här får ni en bild , sen måste jag värma mitt kaffe , fundera ut en soppa, läsa klart Broady, börja skriva och ringa Julija!
Kallt,tråkigt,svaga leder!

Bra summering av min dag tycker jag!
Jag har haft ont i bene/lederna eller vad man ska säga i ett par dagar nu, tror det beror på kylan mycket.
Jag hade tänkt gå och träna idag , men ingen tycks ha tid och jag har ingen lust att gå i den här kylan.
Får bli en kväll hemma med plugg, en massa te, och tända ljus.

Skriver mer sen efter filmen.


Titut!

Hello darlings!

Nyår var fantastic och spenderades med min älskade sambo, Malinski,Madde och Stefans barndomskompis Ville.
Började med lite drinkar och guitar hero hemma.
Fixade även både malins och maddes hår också. Båda vart adorable.
Sen gick vi ut och avfyrade lite fyrverkerier och drack lite Asti skumpa, men öb:s fyrverkerier var lite skumma en skjöt iväg åt alla hår och lämnade ett fint märke på mitt ben och brände sönder mina nya röda leggins så nu måste jag beställa nya sen. Just great hann använda dom en gång.
Sen gick vi tjejor i kylan ner till Stanleys i stan för ett par timmars dansande som sluta med att bli 200kr inträde och 1,5timmes dans. = vi borde gått tidigare och Stanleys borde inte ha sådant inträde på nyår med tanke på hur mycket dom tjänar på all öl och sprit dom säljer i barerna och hur mycket gaderobpengar dom drar in.

Förutom en okej nyårsafton så hade jag en underbar Bio-kväll med Alex igår. Vi såg Sherlock Holmes på Heron City. Filmens betyg blir 4/5.

Och som ursäkt för dålig uppdatering bjuder jag på en bild ifrån kvällen igår.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!