Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Go kväll och god natt!

Hey!
Idag har jag haft en rätt späckad dag.  Började igår kväll redan då jag gick på jakt efter en specialborste för mitt hår med mjuka hårstrån som på en mjuk kattborste. Hittade en för 140kr GAH! priset = =(
Sen så ringde mamma och ville ta en bio med mig och se "inglorious bastards" som enligt mig var en utav quentin tarantinos sämsta filmer. Brad pitt med en accent och för mycket skalpera och pang pang. NEJ! En sån film ska ha mer av det där djupa som även fanns med till viss del.
Efter bion bar det hem till mamma för att sova , men det vart inte något sovande utan jag tog istället upp en utav mina favorit böcker sen jag var yngre och läste igenom nästan halva boken under tre timmar. MUMS!
Kan skriva ner namnet på serien här imorgon eftersom jag vill inte stava fel och böckerna ligger i bilen.
Den lite smärre roliga detaljen av kvällen var när grannarna till mamma var lite väl högljudda. Jag hörde ju förfan deras sex talk! & vad jag anser så visst man kan vara en noisemaker om det gör ett bättre, men inte behöver man överdriva så pass att det passerar genom en ljudisolerad vägg.

Idag så kom Stoffe hem till mamma och vi firade hans födelsedag som var igår egentligen!
Sen så hälsa jag på syrrans pappa och drog sedan över till Henki Penki som äntligen bad mig cutta av ALLT hans hår, som vid det här laget hamnat nedanför axlarna och blivit toklockigt. Låt oss säga att jag tog väldigt stort nöje i detta eftersom det stört mig att det varit så långt och krullitottigt.
Blev snyggt , men det visste jag ju redan, dock visste jag inte att en kille kunde ha så tjock och långt hår.
Istället för att ta bussen hela vägen så följde jag Henke till hans nattskift och gick sedan till stan och tog bussen därifrån istället. Så fick mig allt en kvällspromenad. Väl hemma vart det hygiencheck på Stefan hah! och på mig själv, flätande av håret, och tv.
Stefan tycks ha somnat så det börjar väll bli dags för migmed att krypa ner.
För imorgon ska jag ringa vårdcentralen i Luna eftersom jag fått utslag på tungan igen som tyder på halsvirus!
Varför ska jag alltid få den skiten för. USCH!
Så kommer med andra ord inte gå på föreläsningen imorgon men förhoppningsvis ska julija gå så jag får glutta vad han sa för intressant. Eller någon av de andra. Hur som helst kommer någon att ha varit där.
Tisdag är = ledighet och Onsdag=Po-dag /sucks.

Om det å andra sidan inte är någon fara med halsen blir det till att gymma med Alex på nautilus.
Som Henke btw, tänker skaffa gymkort på så att han kan träna med mig. Tyckte jag var omtänksamt och kul.
Han pallar väll inte riktigt heller träna själv hela tiden.

Här kommer bilden jag lovat (om jag minns rätt) och så får ni sova så gott.
XoXo JossFredag igen!

Vad händer idag då? jo, jag ska iväg till skolan alldeles strax med halv/kvart i tolv tåget för att gå på intro semenariet i nya kursen. Håret är nu i sen i förrgår kväll, och det är väldigt ovant men fint, däremot ska det klippa upp lite bak men absolut inte mer än 1-2cm på längden, bara för man förlänger såkan man inte klippa det?
Bullshit:D Det ska jag göra.

Outfiten för idag blir min nya marinblåa  långa myskofta, jeans leggins och vilket linne jag nu än hittar i högen på golvet*suck* ska nog städa när jag kommer hem ordentligt överraska älsklingen lite.
Innan städningen ska jag på gymmet och köra lite muskelpump ! hehe.

Im gonna be fit for fight.

Nu måste det överföras pengar till mig själv och stefan och sen sättas fart lite.
Vad som mer inhandlades i förrgår var ; ny bh, två par knästrumpor och påfyllt SL kort.
Pappa fick sin julklapp igår Stoffe och Marie också alla vart glada och efter en fågel viskat i mitt öra nu på morgonen *mamma* så har pappa på sig sin fina tröja:)
Även långsynta gubbar kan mysa och le när dom får något fint.

XoXo Joss

Hello darlings!

Det har blivit lite dramatiska ändringar, jag sitter nu inte färdig fixad tvärtom min order hade inte gått igenom så nu måste jag skynda mig till markaffären på drottninggatan :) nemas problemas för Maddelainen. inte vi fixar det ikväll när hon slutat! GOOD!

Så efter jag köpt allt som behövs för att underhålla det långa, så ska jag lämna tillbaka ett par skor och få pengarna tillbaka och sen köpa höga stövlar till moi såhär till vintern. yes yes! Hänga lite med Alex under tiden av allt detta och sen rusa till mamsi och lämna alla teliaräkningar som hon behöver ha , för det är hon som betalar av min telefon julklapp som sagt från förra året:) snart slipper hon det krånglet iaf, skönt skönt för mamsi!

Uppgiften vart inlämnad däremot är jag inte nöjd och får jag göra om den så får jag göra det helt enkelt.
Bara redigera det man redan skrivit. Puss på den skiten usch.

Så mina vänner nu ska jag snygga till mig i fejjan och dra mig!

Puss

XoXo Joss

Slutspurten!

Ja , som ni vet sitter jag med min examensarbete som består av att skriva en observationsrapport med avstamp ifrån praktikdagarna vi var på.
Man ska följa formatmallen när det kommer till rubriker och innehåll men reglerna från innehållet har ändrats från 7sidor med titelsida,bilaga,referenslista,innehållsförteckning  till att hålla sig inom 1800ord minimum 2500maximum.

Jag har än sålänge skrivit 1031 ord och har inte ens kommit till resultatet av det hela. Resultatet tror jag kommer flyta på bra nämligen eftersom jag är bra på att ordbajsa kring mina tankar om saker och ting och vad jag kommit fram till och nu när jag hittat citat osv som styrker mina åsikter så kommer det bli prima.

Men nu mina vänner är det dags att åka ifrån mamma och placera sig hemma i soffan lagom till kvart över tolv och sitta till ett halv två med ont i bröstet , men färdig. För att sedan gå och lägga sig och sova till klockan elva då det är dags att kolla igenom min rapport och skriva ut den samt ta mig till skolan lagom till 16.00 för att stoppa det i rätt lärarfack. Vilket troligen innebär att jag inte får sällskap av Julija , men jag måste nog verkligen göra på detta sättet för att bli klar och så. Kanske ska sova direkt och sen gå upp tidigare imorgon pigg och skriva klart till och med för att sen ändå vara där till 16.00! Anyway, ska sluta tracka er med denna skit eftersom det driver mig till vansinne kan jag inte föreställa mig hur tråkigt det är för er, men jag behövde spy lite tankar kring mig.
Ha en bra kväll!

XoXo Joss

Oh, glorious day!

Hejsan hoppsan allesammans.
Nu är det Måndag igen och ny vecka vilket också innebär nya tag i min tankebana som jag kör med numera.
Den här veckan händer det en del grejer.
Idag: Ska jag skriva klart mitt examensarbete tills det är felfritt och redo för att lämnas in.
Men jag ska även ta disken och försöka plocka in lite kläder i gaderoben. Hem till mamma för att installera word på bärbara. *Diska*
Imorgon(tisdag) : Så ska jag gå upp i rimlig tid skriva ut mitt arbete och göra en fin folder till den för att sedan åka in till stockholm och möta upp Julija. Vi går sedan tillsammans till det hus som kurslärarens lärarfack är i och lämnar in våra rapporter. *diska* *damsuga*
Onsdag: Går upp i bra tid duschar och gör mig iordning på ca. 1 timme innan jag går ner till mitt postförskotts uthämtningsställe som jag kallar för "skitaffären" och hämtar ut mina extensions vid 10.
10.15 ska jag sitta på bussen ner till stan för att möta upp Madde som ska hemma hos sig styla in extensionsen i mitt egna hår. Efter det ska det köpas julklappspapper och rosetter att sätta på dem pga. jag har redan fixat alla julklappar och kommer att hämta ut dom på Torsdag efter skolan då jag slår in dom. Stefans först ofc. så att han inte ser vad han får. ;)  *diska*
Sen åker jag hem till 15/16.00 och tar lite egopics med vår systemkamera så att även ni som inte träffar mig varje dag får se resultatet! Ska nog försöka få in ett träningspass under denna dag också!
Torsdag: Introduktion till den nya kursen i pedagogik. Sen bär det av hem för att hämta ut men även slå in alla julklappar. Efter detta blir det troligtvis till att träna på nautilus. *diska*
Fredag: Regristrering på nya kursen! dvs. under lektionen som är 13-15.00! Sen hem och slöa.  *diska*

Lördag: Lillebror fyller år och det är kalas för honom klockan 18.00 så jag vet inte hur jag ska lyckas med det när Stefan jobbar 14.00-22.18. För er som inte vet bor min lillebror kvar i Mariefred.
Men i allra värsta fall får jag fråga min pappa idag om det finns en risk att han kan skjutsa mig fram och tillbaka så jag får vara med och fira Stoffe. Innan allt det jippot drar igång så ska jag med Kawsar och så hänger nog Mickis med tror jag på afrodans klockan 12.00-12.45 på nautilus.
*diska*
Söndag: Simpass! Och sedan tvätta kläder. damsuga och skura här hemma.


Varför det står vad jag sak göra för sysslor hemma är för att påminna mig själv om min och Stefans deal om att han gör kattlådan denna vecka och jag disken, samt damsuger sen byter vi.

Nu måste jag återgå till att skriva klart mitt arbete så att det är mer än halvfärdig när jag åker till mamma , för jag pallar inte sitta uppe i natt med det. Är verkligen inte hälsosamt för mig, och får alltid ont i bröstet vilket nog mamma och mormor inte gillar att jag låter mig själv få.

XoXo Joss

Anonym.

Jag har räddat mitt hår tidigare i flera år.
Enda anledningen till att det nu är slitet är pga. antalet gånger jag färgat det de senaste månaderna.
Det blir alltid fräschare sen eftersom jag klipper mig 4-5gånger om året och låter dom klippa bort allt slitet hår.

Och sen en annan grej, om du ska kommentera kan du ange ditt namn för annars kan du likaväl slösa din tid på att kommentera någon annans blogg.

Tack.


Nytt men skadat, jobbigt men avklarat!

Yes allesammans då vart det E i språk och lärande då! Check check , jag brilljerade på omprovet. Oförberedd som jag egentligen var tog jag min smarta sida till hands och kammade hem vinsten.

Skadat är mitt hår minst sagt nu efter misslyckande på misslyckande gånger två men nu ska gånger fyra göra mig fräsch i färgen. Sen blir det till att använda hårinpackning två gånger i veckan minst.
Utöver det så har jag beställt äkta hårextensions som jag ska sätta i sen nu på Torsdag.
Brunt långt hår blir det!! Kommer vara as nice när man tex. ska ut med tjejorna och kan ha långt lockigt hår!
Jag har alltid varit emot att sätta i annat hår i mitt eget men nu har jag tröttnat och ska ha det tills mitt eget är tillräckligt långt och hälsosamt.

Igår dvs. Fredag så var jag , Stefan, Mamsi, och Kawsar på nya Twilight filmen New moon.
Måste ju bara säga att den var exakt lika bra som man förväntat sig att den skulle vara, HUBBA HUBBA!
Sen fick man ju se massa halvnaket och muskulöst också. Huhu!

Har tyvärr inte vägt mig eller skött pointsen så bra , men sist jag kollade hade jag först gått ner ett hekto och sen gått upp ett och antingen står jag still på det eller så har jag gått ner hektot igen.
Hur som helst ska jag försöka kolla pointsen så mycket jag orkar och hinner och börja träna som fan istället, som jag gjorde när jag lyckades med de där 3kilona. Sen är det som med all viktnedgång man ska inte stoppa i sig för mycket sötsaker helt enkelt. Så när man är som mest sugen ska man skita i det och när man bara är lite sugen ska man ta en liten bit osv osv. samtidigt som man tränar som en galning då går man ner oavsett storlek.
Dock för de som är lite större än mig så är viktväktarna ett måste nästan tror jag för det är bara att kolla på Mickis hon har lyckats att gå ner 11kg. på mindre än ett halvår. Det är megastort.
Medens jag inte går ner så mycket utan mest pendlar ett hekto hit och dit, för mig krävs det träning mest hela tiden tror jag, men Mickis peppar mig med pointsen och jag ska försöka hålla kvar dom på papper så får vi se hur kombinationen av det och träning löser sig i slutändan.
Jag är iallafall glad för Mickis viktnedgång sålänge så får vi se om min börjar snart.

Nu ska jag sätta igång att skriva som fasiken på mitt examensarbete och sen när jag är mer än halvfärdig med ett är det lite filmkväll med Henki Penki sen hem och fortsätta , eller ta upp det imorgon bitti och slutföra det.

Hoppas alla har haft en bra vecka och får en bra helg.

XoXo Joss


*Gäsp ajajaj*

Är det minsta man kan säga klockan är nu över två på natten och stefan sover för länge sen.
Jag har tills nu setat och förberett mig för mitt omprov på Måndag. Jag måste klara detta nu jag vill inte ha något släpandes till sista året. God damit im more then that! Im smart!

Var hos Mickis idag och vägde mig visade sig att det hekto jag förlorat har jag gått upp igen, vilket betyder mer mer träning så kanske det står - 0,5 nästa vecka istället. Man kan alltid hoppas.
Efter jag varit hos Mickis så drog jag och Stefan och åt på Texas Longhorn. Jag tog en revbens rätt , och gud så gott det var!!  herrejisses. undra jag vad det vart för points bara där , nej usch det vill jag inte tänka på nu.

Måste tyvärr även meddela att mitt ont i bröstet har kickat in och kommer vara anledningen till varför jag antagligen inte somnar förräns tre som tidigast. Aint life a bitch.

Imorgon blir det till att åka ut till Mölnbo på middag och tårta, för svärmor fyller 51 på Måndag! Så hon ska få sin present och lite filmsälskap är det tänkt. Har hittat finaste tröjan till henne en mysig svart kofta med stora knappar ifrån Lindex och tre ansiktsmaskar. Tror nog hon blir nöjd. Skulle inte förvåna mig om hon tycker det var för mycket, men det skiter jag i för de man älskar är värda en cirkus 500kr värd present. dont u think?
Man fyller år en gång om året for god sake.

Nej nog om det nu, det är trots allt mitt i natten och jag tror min man fryser utan mig.

Hoppas ni alla haft en mysig helg med massa party eller enbart massa mys!

XoXo Joss

*snurr snurr*

Hej, idag har jag en fråga till er! Vilket är värst ljudet av tandläkarborren, bedövningssprutan, eller själva borrandet?

Personligen anser jag att bedövningen  bara gör ont om du gröper omkring i kinden som dom gjorde på mig idag.
Ljudet är irreterande att höra i hela skallen, och det enda som gör ont när man borrar är de få gånger de verkligen trycker ned borren i hålet så det ilar.

Sen finns det ju faktorer som påverkar, hur stort hålet är, hur man själv uppfattar smärta, och hur känslig man är emot ljud.

Med andra ord började min mitt i veckan lediga dag med ett tandläkarbesök! Så otroligt roligt.
Det ilade , lät, och de snurra runt nålen i kinden på mig så mycket att det verkade som dom satt den för högt upp till att börja med och bara försökte rätta till misstaget.
Bedövningen hade kickat in i den övre delen av käken när dom började borra hålet som var i den nedre, och när allt var klart och jag klev ut därifrån började halva mitt ansikte tappa känsel. Samt utan att överdriva halva tungan också. Detta höll i sig från 10-14 Gissa om det var en bitch!?
Kan ju inte äta om det innebär att bita bort halva kinden.  Min tandläkare sa att det skulle gå bort inom en timme men det tog fyra, vilket stödjer min  teori om snurrandet i halva kinden.

Med andra ord, hädanefter ska jag borsta tänderna tills jag spyr tandkräm:)

I förrgår så genomförde jag det jag planerat både styrketräning och sim, vilket till min förvåning gick bra och kicka igång mina muskler så pass att dom även idag är på spänn, och idag är det samma visa igen om Sandra inte har för mycket att göra. Jag orkar nämligen inte gymma själv utan sällskap finner det så pinsamt så det finns inte.
I förrgår var Gina mitt sällskap. Följer inte Sandra med blir det bara sim, men jag planerar en tjatstunnd så att hon förhoppningsvis hänger med. Puss på det! Går inte att ställa in för många gånger inte.

- redan fått svar på svar, och ser ut som ingen kan och alla ställer in idag igen. Förstår inte varför motivationen är så låg för vissa ibland. Att man hellre tröttar ner sig än gör något kul som träna med en kompis.
Jag har själv insett värdet i det och mår redan bättre som person och är piggare, så säger bara en sak alla ni kör på istället. Det är värt det, och det tar inte så lång tid som ni tror, det är ingen bortförklaring. räcker med en 45minuter liksom.

Aja, ska snart packa min väska och dra iväg själv , eftersom  det ser ut att bli till att flyga solo!

XoXo Joss


Mysig musikkväller!

Hejsan hoppsan!
Ja mysig musikkväller är vad som är på tapeten. Sitter och lyssnar igenom gamla godingar från min högstadie tid runt årskurs 6,7 när jag började att enbart inrikta min smak mot rock. (Metallica har jag alltid lyssnat på men runt den tiden blev det fler och fler band och enbart rock).
Mysigt!! Får lite nostalgi känsla över det hela.

Vart en trevlig middag på skänken i Mariefred följt av lite kaffe och en 15minuters massage i massage stol hemma hos pappa.

Har även fått uppdraget att kring jul ta hand om min kära farmor som är väldigt sjuk. Inte mig emot säger jag.
Jag älskar min farmor högt och varje gång jag träffar henne är jag jätte avslappnad och glad. Hon är en underbar människa, och det plågar mig att hon är så dålig så hellre där än 10mil ifrån.

Imorgon är det hårdträning på schemat, nu när jag äntligen är frisk så ska jag sätta fart igen.
Eller ja Måndag är mer hårdträning , imorgon blir det vad som hinns och det är antagligen simmning.

Så imorgon: Gymma ( styrketräna mage och lår)  Simma, 35längder
Måndag: Gymma (styrketräna armar och lår)  Simma , 35längder

XoXo Joss


Lördag och middagsplaner!

Godmorgon , och godeftermiddag.

Igår så hände det inte så mycket efter att jag varit i skolan. Utan jag såg en film på 6:an "dragons kingdom" antar jag att den heter när det står "drakarnas rike" på svenska. Den tyckte jag var riktigt bra faktiskt. Jag tar ett litet glädjeskutt varje gång det går något som jag gillar på tv såhär på helgen.
Efter filmen var slut så kände jag att jag var trött men inte ville sova ännu så då glodde jag på "the proposal".
Som också är jätte värd att se!

Idag  har jag sovit ut ordentligt och bara setat ner i 1,5timme ungefär , och nu är det dags att slänga sig in i duschen för sen bär det av ner på stan för att äta med Pappa.

Vad har ni för planer för helgen?

XoXo Joss

"halloj"

Hei hei allesammans!
Har precis gått upp för 1timme sen och det är en trögstartad dag. Som jag misstänkte mår jag inte jätte mycket bättre idag, men det får väll gå endå. Måste ju verkligen till skolan , så att jag och julija kan kopiera lite utav varandra. Sen behöver jag närvaro på semenarier för att få pengar, så spelar ingen roll om jag klarar av allt om jag inte får pengar i slutet utav månaden. Livet som student!
Vad ska alla andra göra idag ?

Dagens skratt:
Människor som aldrig ger sig..

Nu måste jag leta upp något att ha på mig, fixa mitt hår och kleta smink i ansiktet för om exakt 45minuter ska jag stå vid bussen, stress stress.  *notering till mig själv* Glöm inte att ladda ipoden!!
Hoppas ni andra får en frisk och skön dag för nu måste jag rusa.

XoXo Joss

Resultat

veckans viktnedgång : 0,1kg
totala viktnedgången : 3,1kg


Måste säga att jag är besviken men jag har alltid haft svårt för att gå ner så är inte så konstigt att det inte blir mer på en vecka, men jag lyckades med tre kg genom bara träning så gissar på att nu när jag börjar bli frisk och träna lika mycket igen så kommer det hända grejer.
Har sett alla avsnitt av true blood säsong 2 nu och gud det serien är beroende framkallande.
Efter en hel sjuk dag hemma med enbart en massa tv tittande så blir man rätt trött, så därför mina vänner tänker jag sova nu! Imorgon måste jag nämligen gå till skolan även om jag inte är riktigt kry ännu. Kan inte missa hur mycket som helst. Dessutom ska det läsas som fasiken i böckerna också när jag kommer hem därifrån.

Sleep tight.

XoXo Joss


Nytt och fräscht!

Sådär ja , nu känns det någorlunda bra med bloggen igen, men jag lovade färg så bör väll kanske låta lite mer än fotona bara vara i färg, men det visar sig!
Idag har jag inte gjort så mycket annat än pratat med min mormor, gjort om bloggen, sett några true blood avsnitt och setat på min häck.
Det som är på g för dagen är en dusch och en promenad till Mickis för att väga mig!
Så idag får vi veckans viktnedgång och totala viktnedgång.

Talk to y´all soon

XoXo Joss


NU MÖBLERAS DET OM!

Yes, ni hörde rätt.
Nu har jag tröttnat på min rätt så snygga design och har bestämt mig för att byta.
Får se vad det blir , men en sak är säker iaf nya färger och ny bild. Myes!

Talk to you soon

XoXo Joss

Lyssnar du verkligen?

Det känns som om du inte lyssnar. Det går in i ena örat och ut genom det andra.
När jag väl blottar vad jag känner så gillar du det inte , och gömmer dig i ditt lilla skal.
Konfronterar jag det beteendet med mitt brutala jag vilket det alltid resulterar i så är svaret enbart "men vad mer kan jag säga då". Varför har en del så svårt att diskutera eller förstå? Jag anser att om man frågar en fråga förväntar man sig ett ärligt svar , och gillar man det inte så behöver man faktiskt inte ha en förjävlig attityd.
Tänker som så: du bad om sanningen, du ville veta, here you go.
Jag är ofta den som säger vad jag tycker och tänker rakt ut , med en del undantag! I ett förhållande så säger jag inte alltid som jag känner utan visar det bara ibland eftersom att man annars lätt blir en "satkärring" i sin älskades ögon. När det gäller min mamma så vet jag att jag alltid kan säga vad jag tycker, jag får bli arg, men då ska jag också räkna med besvarad ilska. Det reds inte alltid ut , men min mor förstår mig ändå i efterhand varför, även om hon kanske inte gillar det i stundens hetta. När det gäller resten av min familj så är allt inlindat fint, eftersom vi inte har en historia av att hålla kontakten bra annars och jag förstår mig inte på det faktiskt.
Varför ska det vara så svårt att höra någon säga vad den känner ??
Varför ska man inte få visa hur besviken man är?
Varför ska de flesta besvara allt med ilska, surighet, utfrysning.
Och varför har en del så svårt att låta ordet "förlåt" passera läpparna.

Osammanhängande, men dagens fundering. Ytterligare ont i bröstkorgen idag, men idag vet jag iallafall varför jag har det. Jag vill bara att du ska lyssna, förstå, göra bättre. Likasom jag försöker göra exakt det.
Relationer är en two way street.

XoXo Joss


Oh glorious Monday!

Har lagt av mig med skrivandet precis när jag började komma igång igen, dumma mig!
Men det har faktiskt inte hänt så mycket eftersom jag mått pyton och har jag legat i soffan inlindad i en filt, men jag har sett filmer som "the covenant" , "Djävulen bär prada" , och någon spökfilm. 
Har även glott runt på mina vänners bloggar och spelat ett utav de ökända facebook.com spelen Café som är löjligt roligt. Jag tycker oftast att de simplaste spelen är roligast.  
Just nu så är det hells kitchen på tv.3 men jag måste hitta något annat att kolla på känner jag för så roligt är det inte. Blir mest irreterad på hur mycket chef Ramsey spelar så aggressiv, när han i ett annat program är snäll som ett lamm. Folk blir ju sårade ibland osv i programmet, enligt mig är det inte okej.

Nu börjar jag bli yr och varm igen så ska sluta skriva , har ändå inget vettigt att diskutera här idag.

Ha en bra kväll alla!

XoXo Joss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!