Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Läkarbeslut

Inte sköldkörteln. Kanske genetiskt, dietist kolla vlodvärden sockervärden utesluta diabetes. Mer mer nålstick och för vad ? För att jag ska få känna mig som en idiot. Äter under 1500cal /dag oftast ca1600 de dagar jag tränar och då gör jag av med 1000cal också. Håller koll på vad jag äter osv osv. Oh suck! Förlåt men blir deprimerad. Sista utvägen är att betala för hormon terapeut för att återställa balans. Kostar skjortan,mössan och vantar. Over and out Trött jäkel på bilden.


Nyttig lunch hela veckan lång, nyttiga mellanmål:)


Nyttig lunch hela veckan lång! Nanan


Flat abs, big bum!


Jag vill varken ha magrutor eller ha revben som syns.  Men min högsta är att bli av med bullen nedanför naveln och kunna träna till hela magsektionen smått bara.  Lår och rumpa vill jag få så tighta och smala som möjligt utan att jag ska få för små kurvor.     Kampen fortsätter.   Im not giving up ever.babe fick blombud i torsdags! (:


Nyttiga mellanmål

Hej hopp tjollahopp.

Så jäkla trött och orkeslös. Jag tror seriöst att jag har någon brist i kroppen antingen på en massa ämnen eller så har jag verkligen fel på sköldkörteln.  Hur som helst realist som jag är började jag tänka till och jag ska fortfarande genomgå min undersökning , men ska nu under helgen sätta mig och gå igenom alla forum jag kan sätta tänderna i för att se vad som anses vara nyttiga mellanmål. Utöver den researchen ska jag ta en titt på de hemsidor kattis gav mig, för att själv utforma mer nyttiga tilltugg.

Joss Over & Out

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!