Namn Efternamn

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Försenade Halloween pics!


Im sorry, sorry,sorry!   Nu kom dom till sist iallafall, de omtalade picsen som skulle uppladdas.
Vad är bilder utan lite uppdatering kring kvällen i sig?
Jo, kvällen startade som sagt hos mig, och vissa sa att dom var snabba på att göra sig iordning så såg till att göra det i sista minuten. men jag vet jessi dom där linserna var ett HELVETE att få i. övrigt är hon snabb:D
Sen gick vi och tog ut pengar och drack en extra cider var, träffade på en som var blue man group, en som ville föreställa självaste ringen i sagan om ringen. haha ! Alla tiders.
Lång kö intill krogen vilket sänkte peppen ännu mer haha! Det gjorde inte saken bättre att hela mitt crew var på olika fester, olika krogar,pubar osv. & där står jag och jessi ensamma och dansar.  Tills vi mötte några roliga krabater vid toaletterna på nedervåningen.  En jobbarpolare till asko , Milo och en ben-man! Då jävlar kom peppen tillbaka efter ca. 20-25minuter^^
Var en relativt lugn kväll men inte för alla vi dansade på glas kan jag tillägga.  Alla verkade tappa sina jävla drinkar hahaha.  Blandannat fick jag en skvätt över benen och precis innan stängning råkade ben-man ha ut min gratis drink ifrån min irländare på golvet/min klänning.  Glaset krossades oh yeah mer dans på glas. Hardcore.
Nejmen jag vart mest sur för jag kände mig ännu dräggigare. Ben-man räddaren som han var hela kvällen insisterade att jag skulle ha nytt dricka och fick välja vad jag ville.  Jag blyg som jag FAKTISKT kan vara tog billigt och enkelt smirrenoff. Den hann jag knappt ta två klunkar ur innan de ville att folket skulle ut.  Vi tappade bort mormor och ben-man och blev fast med folk jessi kände utanför på gatan. Krogpersonlaen började bokstavligt talat spola trottoaren ifrån människor. hade vattningaleggins till knäna.  En kompis till Linda, typ arbetskamrat blev plockad av polisen och saker började hetta till så jag sa åt jessi att nu drar vi.
Skulle nämligen möta upp henke för lite nattprat och en kram. Sagt och gjort!
Jessi skulle dra men sov över iallafall, och vi hade jätte skoj! Tack för en hyffsad kväll gumman.

Nu får det bli mer uppdatering en annan dag, men där har ni kvällen iaf.
Ska fortsätta fira min månadsdag med Stefan <3

XOXO JOSSJessi med Mormor Milo! coolaste duden på hela kvällen besides ben-man! haha duon!


Lullig för tillfälligt uttråkad Jag!

Bosse the munk och jag!

Han sa att dom skulle smaka gott... ^^

mormor Milo, vampyr jossan, Ben-man min räddare i nöden på krogen!

Kommentera inlägget här:
HÄR KAN DU ÄNDRA INFO OCH SKRIVA IN KOMMENTARS REGLER OCH KONTAKTINFO, ELLER VANLIGA FRÅGOR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!